Pretraga

Radio Student: Poslušajte kako su studenti FPZG-a predvidjeli rasplet pregovora HDZ-a, SDP-a i Mosta

A- A+

Za subotnju emisiju Homo Politicus, koja se na Radio Studentu emitira već godinama, studenti su kroz vrlo duhovit i zanimljiv pristup komentirali pregovore o tripartitnoj vladi. S obzirom na donedavne izjave čelnika Mosta, SDP-a i HDZ-a, već tada su sumnjali u najavljeno veliko jedinstvo pa su odlučili provjeriti kakva je budućnost Milanoviću, Karamarku i Petrovu zapisana u zvijezdama. Iako kažu da je nesreća čitati stari horoskop, poslušajte što je predvidjela sudbina.

foto: Homo Politicus|Radio Student

Studenti sa zagrebačkog Fakulteta političkih znanosti u subotu su pripremili vrlo duhovitu emisiju. Kroz zanimljiv pristup komentirali su ideju o tripartitnoj vladi. 

Na ovom linku poslušajte cijelu emisiju, u kojoj je i interesantan pregled izjava čelnika Mosta, SDP-a i HDZ-a. Korisno je bilo u subotu, kada se još pričalo o velikom jedinstvu, čuti što su jedni o drugima izjavljivali proteklih tjedana. Ali nije loše ni sada razmisliti kako se razvijao odnos među članovima buduće vlade i oporbe.

Izdvojeni članak

Mandatar Tihomir Orešković studirao je na prestižnom svjetskom Sveučilištu

Osim toga, u prošloj emisiji nisu uspjeli razgovarati sa stručnjakom pa su, umjesto toga, studenti odlučili posavjetovati horoskop. Na dnu članka poslušajte zašto je na kraju ipak došlo do suradnje Mosta i HDZ-a te zašto je zahladio odnos Zorana Milanovića i Bože Petrova.

– Sve smo predvidjeli, sve! Dok su političari muljali jedno, analitičari nagađali drugo, mi smo odradili krug konzultacija s višim silama i još prošlog tjedna znali tko će s kim koalirati, pohvalili su se jučer na Facebooku novinari Radio Studenta.

Za subotnju emisiju Homo Politicus, koja se na Radio Studentu emitira već godinama, studenti su kroz vrlo duhovit i zanimljiv pristup komentirali i ideju o tripartitnoj vladi. S obzirom na donedavne izjave čelnika Mosta, SDP-a i HDZ-a već tada su sumnjali u najavljeno veliko jedinstvo pa su odlučili provjeriti kakva je budućnost Milanoviću, Tomislavu Karamarku i Petrovu zapisana u zvijezdama.

Iako kažu da je nesreća čitati stari horoskop, poslušajte što je predvidjela sudbina.

Copy link
Powered by Social Snap