Pretraga

Ravnateljica ugledne gimnazije kandidira se za gradonačelnicu: ‘Djela, a ne riječi’

A- A+

Ravnateljica Druge gimnazije Varaždin i savjetnica varaždinskog župana objavila je svoju kandidaturu za gradonačelnicu Varaždina.

zdravka grđan

Foto: Youtube screenshot; Zdravka Grđan, kandidatkinja za gradonačelnicu

Zdravka Grđan, savjetnica varaždinskog župana Radimira Čačića objavila je svoju kandidaturu za gradonačelnicu Varaždina. Na savjetničko mjesto dolazi iz Druge gimnazije Varaždin, gdje je ravnateljica, a po struci je rofesorica pedagogije te njemačkog jezika i književnosti. Prije dvije godine završila je diplomatsku akademiju Ministarstva vanjskih i europskih poslova. Završila je i Akademiju UN-a, trenutno je pri završetku doktorskog studija. U Županiji je jedna, a u čitavoj državi jedna od tri osobe koja nosi titulu mentora ravnatelja.

– Duboko sam svjesna nepovjerenja u politiku. Mnogi su nas razočarali. Upravo zbog toga, kao i zbog ljudi koji su mi svih ovih godina davali stručno i ljudsko povjerenje, odlučila sam se na ovaj korak. Res non verba. Djela, a ne riječi. Jedini su kriterij osiguranja kvalitete i pokazatelj tko je što i kako učinio te što ostaje iza našeg rada i djelovanja. Varaždin mora biti političko i diplomatsko regionalno središte, predvodnik i uzor. Tražim ljude za ljude i želim grad koji poznaje svoju vrijednost, a to su uvijek i jedino ljudi, kaže u svom videu savjetnica Grđan koji u cijelosti možete pogledati ispod.

Copy link
Powered by Social Snap