Pretraga

Razljutila ga odluka ravnatelja pa mu razbio stražnju šajbu na autu: Učeniku prijeti zatvor

A- A+

Vukovarski policajci ustanovili su kako je učenik Tehničke škole Nikole Tesle ravnatelju Đorđu Lukiću razbio stražnju šajbu na autu. Srednjoškolac je, smatra policija, revoltiran odlukom koju je ravnatelj donio za drugog učenika, otišao do njegove kuće te mu oštetio Daciu Sandero. Prijeti mu zatvorska kazna.

ilustracija: Jilbert Ebrahimi / Unsplash

– U nedjelju u ranim jutarnjim satima oštećeno je vjetrobransko staklo na vratima prtljažnika na osobnom automobilu Dacia Sandero vinkovačkih registracijskih oznaka, parkiranom ispred obiteljske, objavila je u početkom tjedna vukovarska policija.

No, nije im dugo bilo potrebno da pronađu krivca koji je oštetio auto 52-godišnjeg ravnatelja Tehničke škole Nikole Tesle Đorđa Lukića. Materijalna štetu, procijenjenu na iznos od nekoliko tisuća kuna, počinio je, naime, učenik. Pokazali su to rezultati kriminalističkog istraživanja.

– Provedenim kriminalističkim istraživanjem u nazočnosti roditelja i branitelja utvrđena je sumnja da je navedeno kazneno djelo počinio maloljetni vukovarski srednjoškolac, revoltiran odlukom koju je ravnatelj škole donio za drugog učenika, priopćila je danas policija.

Iz Policijske uprava vukovarsko-srijemske najavljuju kako će protiv osumnjičenog ‘dostaviti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, a u svezi kaznenog djela Oštećenje tuđe stvari’. Za to djelo, Kazneni zakon predviđa do dvije godine zatvora.

Na naše pitanje je li škola provela protiv navedenog učenika provela kakve sankcije, iz Tehničke škole Nikole Tesle kratko su nam odgovorili: ‘Zasad nikakve’.

Razljutila ga odluka ravnatelja pa mu razbio stražnju šajbu na autu: Učeniku prijeti zatvor
Share via
Copy link
Powered by Social Snap