Pretraga

Rekla kvragu i ostala bez svjedodžbe

A- A+

Iako je bila odlična učenica, pravi uzor u učenju i pristojnom ponašnju, američka tinejdžerica iz Oklahome izgubila je godine truda zbog jedne psovke. Na završnoj ceremoniji za maturante u govoru je rekla kvragu i tako izgubila pravo na svjedodžbu.

Jedan kvragu i ostala bez potvrde o obrazovanju

Kaitlin Nootbar je nakon oproštajne promocije pokušala pokupiti svoju svjedodžbu o završenoj srednjoj školi, no međutim njezina škola joj ne želi dati taj važan papir. Potvrdu svog truda neće dobiti jer je prekršaj koji uključuje psovanje napravila još u svibnju.

Kad je održavala oproštajni govor Kaitlin je spomenula kako nije znala što želi postati kad je krenula u srednju školu. – Nisam znala što ću biti pa sam rekla ljudima: Kako da znam kvragu? Toliko puta sam se predomislila, rekla je učenica pred svojom generacijom. Upravo zbog riječi kvragu školska uprava odlučila joj je uskratiti svjedodžbu.

Škola sa prestrogim pravilima

Sve će se zaboraviti ukoliko se ispriča, no Kaitlin smatra da nije napravila ništa loše, prenosi Huffington Post. Njezina obitelj je uz nju, pa je i sam otac rekao kako je previše truda uložila da bude najbolja u generaciji da ovo jednostavno nije pošteno.

Sličan incident dogodio se u lipnju, kad je maturant Anthony Cornist također izgubio pravo na diplomu, jer su njegovi prijatelji i obitelj preglasno pljeskali i veselili se na završnoj ceremoniji da su je, prema mišljenju školske uprave, uzurpirali.

Rekla kvragu i ostala bez svjedodžbe
Share via
Copy link
Powered by Social Snap