Pretraga

Rekordan dan portala srednja.hr

A- A+

Ponedjeljak 2. prosinca 2019. Hrvatska će pamtiti po završetku najvećeg štrajka prosvjetara u modernoj Hrvatskoj i sklapanju dogovora između Vlade i sindikata prosvjetnih radnika. Kao portal koji se bavi obrazovanjem, ovo turbulentno razdoblje za hrvatsko obrazovanje pratili smo do svakog detalja. Iz dana u dan smo prenosili najbitnije informacije o štrajku i propitkivali sve nelogičnosti na koje smo nailazili. Sav naš trud u proteklih par mjeseci se isplatio – postali smo najrelevantniji izvor informacija za obrazovni sektor. To dokazuju brojke.

Vrhunac štrajka i završetak pregovora je bio ponedjeljak 2. prosinca 2019. Portal srednja.hr tada je srušio rekorde na više razina. To je bio dan kad smo zabilježili najveću posjećenost portala u naših 8 godina postojanja. Prema Google Analyticsu zabilježili smo 159.000 jedinstvenih posjetitelja i 249.000 posjeta, dok smo prema Gemius Audience zabilježili 139.000 jedinstvenih posjetitelja i 200.000 posjeta.

Na društvenim mrežama također smo zabilježili velike brojke. Naš Facebook Live video prijenosa tiskovne konferencije predstavnika sindikata i premijera Plenkovića je dosegnuo 101.000 korisnika, a u jednom trenutku video je gledalo čak 6.500 gledatelja.

Rekordan dan portala srednja.hr

Zapratite nas na našim društvenim mrežama

Instagram

Twitter

Facebook

Share via
Copy link
Powered by Social Snap