Pretraga

Rekordan dan portala srednja.hr

A- A+

Ponedjeljak 2. prosinca 2019. Hrvatska će pamtiti po završetku najvećeg štrajka prosvjetara u modernoj Hrvatskoj i sklapanju dogovora između Vlade i sindikata prosvjetnih radnika. Kao portal koji se bavi obrazovanjem, ovo turbulentno razdoblje za hrvatsko obrazovanje pratili smo do svakog detalja. Iz dana u dan smo prenosili najbitnije informacije o štrajku i propitkivali sve nelogičnosti na koje smo nailazili. Sav naš trud u proteklih par mjeseci se isplatio – postali smo najrelevantniji izvor informacija za obrazovni sektor. To dokazuju brojke.

Vrhunac štrajka i završetak pregovora je bio ponedjeljak 2. prosinca 2019. Portal srednja.hr tada je srušio rekorde na više razina. To je bio dan kad smo zabilježili najveću posjećenost portala u naših 8 godina postojanja. Prema Google Analyticsu zabilježili smo 159.000 jedinstvenih posjetitelja i 249.000 posjeta, dok smo prema Gemius Audience zabilježili 139.000 jedinstvenih posjetitelja i 200.000 posjeta.

Na društvenim mrežama također smo zabilježili velike brojke. Naš Facebook Live video prijenosa tiskovne konferencije predstavnika sindikata i premijera Plenkovića je dosegnuo 101.000 korisnika, a u jednom trenutku video je gledalo čak 6.500 gledatelja.

Rekordan dan portala srednja.hr

Zapratite nas na našim društvenim mrežama

Instagram

Twitter

Facebook

Rekordan dan portala srednja.hr
Share via
Copy link
Powered by Social Snap