Pretraga

Riječka studentica likovne akademije poginula u prometnoj nesreći

A- A+

Mlada umjetnica Iva Mitrović (26) poginula je u automobilskoj nesreći koja se zbila u Rijeci. Studentica je poginula na licu mjesta nakon stravične nesreće nakon što je izgubila kontrolu nad Fiatom Uno kojim je upravljala.

Izdvojeni članak

Srednjoškolci osmislili aplikaciju koja će smanjiti broj prometnih nesreća

Tragična nesreća dogodila se u ranim jutarnjim satima u srijedu na Tibljaškoj cesti koja vodi od riječkog naselja Škurinje prema Viškovu, prenosi Jutarnji.hr

Iz još nepoznatih razloga studentica kiparstva na Akademiji likovnih umjetnosti izgubila je kontrolu nad vozilom koje se zanijelo udesno nakon čega je udarila u rubnjak i pokušala se vratiti na svoju stranu ceste, no automobil je prešao na suprotnu stranu. Prednjim lijevim dijelom vozila sudarila s prednjim lijevim dijelom kamiona Mercedes Benz varaždinskih registarskih oznaka koji je nadolazio iz suprotnog smjera. Unatoč hitnoj medicinskoj intervenciji, nesretna studentica poginula je na licu mjesta.

Kako prenosi Jutranji, Iva je bila studentica pred magisterijem, a njeni je prijatelji pamte kao vrijednu i nadarenu mladu umjetnicu. Bila je aktivni član riječkih umjetničkih krugova, a za džeparac je zarađivala konobarenjem. 

Riječka studentica likovne akademije poginula u prometnoj nesreći
Share via
Copy link
Powered by Social Snap