Pretraga

Riješite kviz znanja o osiguranju i osvojite vrijedne nagrade

A- A+

Hrvatski ured za osiguranje (HUO) zajedno s društvima za osiguranje, uz pokroviteljstvo Ministarstva financija i Ministarstva znanosti i obrazovanja predstavio je dana 21. ožujka 2017. na konferenciji za medije društvenu igru „Manje rizika više zabave“ s ciljem podizanja svijesti o financijskoj pismenosti. Ovo je nastavak dugogodišnjeg rada na financijskoj pismenosti na području osiguranja, u okviru kojeg HUO i društva za osiguranje organiziraju razne aktivnosti poput predavanja i radionica, natječaja za najbolji video uradak ili završni diplomski rad iz područja osiguranja, edukativnih nagradnih igri i brojnih drugih aktivnosti. Na portalu srednja.hr u ponedjeljak u 20h bit će objavljen kviz o osiguranju, a za čitatelje koji najbrže odgovore, HUO je osigurao vrijedne nagrade.

Društvena igra „Manje rizika – više zabave“

Sutra ćemo na portalu srednja.hr u 20h objaviti kviz znanja o osiguranju, a Hrvatski ured za osiguranje osigurao je vrijedne nagrade za oni koji najbrže točno odgovore na sva pitanja. Screenshot sa svim točnim odgovorima pošaljite na nagradna@srednja.hr. Kviz će točno u 20h biti objavljen i na našem Facebook pageu Kvizovi opće kulture.

Društvena igra „Manje rizika – više zabave“ distribuirat će se svim osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj temeljem suglasnosti Ministarstva znanosti i obrazovanja i pozitivnog stručnog mišljenja Agencije za odgoj i obrazovanje.

Cilj igre „Manje rizika više zabave“ je proći kroz pojedinačne faze života i sa što manje pretrpljenih šteta od rizika doći do cilja: ostarjeti zdravo i sretno. Namijenjena je za mlade od 12 godina nadalje.

Igra se kroz igru uloga, igrači povlače karticu uloge, analiziraju činjenično stranje i prezentiraju prijedlog rješenja koji se boduje od 0 do 3.

Nagrade za najbolje u kvizu znanja po redoslijedu u kojem ćemo primati odgovore

poklon voucher za putovanje na dar u vrijednosti 2.200,00 kn

5×1 Cinestar kartica s deponiranih 7 2D kino-ulaznica

2×2 ulaznice za INmusic festival

Riješite kviz znanja o osiguranju i osvojite vrijedne nagrade
Share via
Copy link
Powered by Social Snap