Pretraga

Rijetko glup potez: Studenti potajno snimali par u intimnom odnosu, prijeti im uvjetna zatvorska kazna

A- A+

Poprilično nepromišljeni potez dvojcu studenata doveo je u sudske klupe te im prijeti šest mjeseci uvjetne zatvorske kazne. Naime, nakon što se jedan par s tuluma na kojem su prisustvovali povukao u spavaću sobu, oni su ih odlučili kriomice snimati, a onda su te snimke i prosljeđivali drugima.

Ilustracija: Unsplash

Kako piše Danica.hr, dvojica studenata zaradila su optužnice jer su na kućnom tulumu potajno snimali i dijelili snimke djevojke i mladića u intimnom odnosu. Događaj se zbio u listopadu u kući na zagrebačkom području, a prema optužnici su se u jednom trenutku djevojka i mladić povukli na kat u spavaću sobu te se upustili u intimni odnos.

Petorica mladića koja su prisustvovala tulumu popela su se na balkon te ih u jednom trenutku počela snimati mobitelom. Danica.hr prenosi da je student Luka (18) snimao, a potom i snimke proslijedio studentu Luki (19), a ovaj pak svojem prijatelju Luki (20). Najstariji od trojice Luke nije dalje gonjen jer nije nikome proslijedio dobivenu snimku.

U slučaju je ispitano čak 18 osoba, a tužitelji su podignuli optužnicu protiv Luke koju je snimao i Luke koji je snimku proslijedio. Kako piše Danica.hr,  mladiće se tereti za neovlašteno snimanje i povredu prava privatnosti, predložena je uvjetna zatvorska kazna od šest mjeseci, na što mogu uložiti prigovor.

Copy link
Powered by Social Snap