Pretraga

Roštiljao na klupi: Podgrijavao burek pa dobio ukor

A- A+

Učenik Elektrotehničke i prometne škole Osijek kažnjen je ukorom nakon roštiljanja na satu. Naime, ne bi li ugrijao burek, učenik je foliju stavio na stalak ispod kojeg je zapalio dezinficijens. U ugrožavanju sigurnosti, uhvatila ga je razrednica.

foto: društvene mreže

– Za vrijeme odmora na školskoj klupi koristeći dezinficijens kao gorivo koje je zapalio na improviziranom roštilju grijao burek. U počinjenju istog djela zatekla ga je dolaskom na sat razrednica, stoji u obrazloženju ukora.

Učenik Elektrotehničke i prometne škole Osijek nakon roštiljanja na satu kažnjen je ukorom. Da stvar bude bolja, u obrazloženju rješenja o izricanju pedagoške mjere stoji kako učenik prije nije dobivao pedagoške mjere, ali se radi o toliko ozbiljnom prijestupu da je odmah dobio ukor.

– Počinjenjem ovog djela doveo je u opasnost sebe, ostale učenike kao i školsku imovinu, napisali su iz škole u obrazloženju.

Za komentar smo danas pitali i Elektrotehničku i prometnu škole Osijek, no njihov odgovor još nismo dobili. U međuvremenu se na internetu pojavila i snimka navedenog djela. I dok jedni osuđuju učenika, drugi hvale njegovu kreativnost.

 

Copy link
Powered by Social Snap