Pretraga

Ruskinje imaju najveće grudi: Evo kako stoje Hrvatice u tom pogledu

A- A+

Prema mapi svijeta koja pokazuje veličinu grudi prema nacijama, opći zaključak je kako je prosjek veličina C odnosno trojka. Kada je riječ o ženama s najvećim prsima, one dolaze iz Rusije i skandinavskih zemalja s prosjekom većim od košarice D. No ni Hrvatice puno ne zaostaju. Naime ova mapa otkriva da djevojke iz Lijepe naše u prosjeku nose četvorku odnosno košaru veličine D.

Screenshot: targetmap.com

Grudnjaci se mogu mjeriti prema opsegu leđa, gdje variraju od 70 do 105 centimetara te veličini košarice, što zapravo predstavlja samu veličinu grudi. Tu su veličine označene slovima A, B, C, D, E i F, ali se kod nas primjenjuju i brojčane oznake, po principu A=1, B=2 i tako dalje. Kada je riječ o obdarenosti u ovom pogledu, na karti svijeta koju je objavio targetmap.com, Ruskinje i djevojke iz skandinavskih zemalja predvode ljestvicu s prosjekom iznad veličine D.

Izdvojeni članak

Nevjerojatne činjenice o ženskim grudima za koje niste znali

Svjetski je pak prosjek veličina C, koja je prosječna i primjerice Amerikankama, ali i našim susjedama iz Srbije, Slovenije i Crne Gore.

No Hrvatice i pripadnice nježnijeg spola iz Bosne i Hercegovine imaju se itekako čime pohvaliti, budući da su u samom vrhu prema obdarenosti. Naime djevojkama iz ovih dviju nacija košarice su u prosjeku veličine D.

Najmanje grudi, barem po prosječnoj vrijednosti imaju Japanke, Kineskinje, te djevojke iz mnoštva afričkih zemalja poput Mauritanije, Malija, Nigerije, Sudana, Namibije ili Tanzanije. Košaricu A u prosjeku imaju i žene iz nekoliko zemalja Južne Amerike, točnije iz Bolivije i Perua.

Kako izgleda cjelovita karta svijeta u ovom pogledu, provjerite na mapi.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap