Pretraga

S Isusom u novu akademsku godinu: Počinju duhovne obnove i mise za studente u većim gradovima

A- A+

Nakon što je najavljena duhovna obnova za zagrebačke studente zanimljivog naziva ‘Isus na brucošijadi’, najavljena je i misa za početak akademske godine, a isto je organizirano i u Splitu.

Foto: pixabay.com

Isus na brucošijadu u Zagrebu dolazi u Cibonu 28. i 29. listopada, a već idući tjedan, u četvrtak 19. listopada u 18 sati, će se u zagrebačkoj katedrali održati svečana misa posvećena ponajprije studentima, te će se i na taj način obilježiti početak akademske godine 2017./2018.

Izdvojeni članak

U Ciboni se organizira velika dvodnevna brucošijada na kojoj će glavna zvijezda biti Isus

U Splitu već danas, u petak 13. listopada, započinje trodnevna duhovna obnova za mlade. Program počinje danas u 18 sati u sportskoj dvorani Kampusa, u subotu se od 18 sati program seli u crkvu Gospa od zdravlja te na Rivu, a u nedjelju program počinje nešto ranije, u 10:30 sati, a održavat će se opet na Kampusu u sportskoj dvorani.

Svečana misa za splitske studente će se održati prvog dana duhovne obnove odnosno danas, 13. listopada u 20 sati u sportskoj dvorani Kampusa, a predvodit će je Splitsko-makarski nadbiskup mons. Marin Barišić. Cijeli program duhovne obnove u Splitu možete pronaći na linku.

S Isusom u novu akademsku godinu: Počinju duhovne obnove i mise za studente u većim gradovima
Share via
Copy link
Powered by Social Snap