Pretraga

Sajam stipendija i ove godine online, provjerite što morate ispuniti za sudjelovanje

A- A+

17. po redu Sajam visokog obrazovanja i stipendija i ove godine održava se virtualno zbog pandemije. Održat će se 13. listopada, a posjetitelje očekuje više od 40 izlagača iz Hrvatske te 10 iz inozemstva. Predstavit će stipendije i druge oblike financijske potpore te svoje studijske programe.

Sajam stipendija 2018.|foto: srednja.hr

Institut za razvoj obrazovanja organizira 17. Sajam visokog obrazovanja i stipendija (SAS). Ovo je ujedno i drugi sajam koji se biti virtualno zbog pandemije koronavirusa, a održava se 13. listopada od 10 do 16 sati.

Više od 40 izlagača

Posjetitelje očekuje više od 40 izlagača iz Hrvatske te 10 iz inozemstva. Predstavit će stipendije i druge oblike financijske potpore te svoje studijske programe.

– Posjetitelji SAS-a moći će na jednom mjestu i jednim klikom pronaći sve informacije i usluge ključne za uspješnu prijavu na obrazovne programe u Hrvatskoj i inozemstvu, kao i pronaći različite mogućnosti za stipendije, kažu iz Instituta.

Austrija je druga najpoželjnija destinacija za studij

Najviše izlagača osim iz Hrvatske dolazi i iz Austrije, druge najpoželjnije destinacije hrvatskih studenata. Prvi put na sajmu sudjeluje i Cipar te će predstaviti šest izlagača.

– Ono što čini SAS jedinstvenim je njegova duga tradicija uz poseban naglasak na promociji stipendija putem kojih doprinosi širenju pristupa visokom obrazovanju. Institut za razvoj obrazovanja, kao organizator SAS-a, zalaže se za pravedno i dostupno visoko obrazovanje kroz osiguravanje jednakih mogućnosti u obrazovanju svima u skladu sa sposobnostima te je u svom radu posebno usmjeren na podzastupljene i ranjive društvene skupine u ostvarivanju njihovih obrazovnih ciljeva, poručuju iz Instituta.

Izdvojeni članak

Studentima se dijeli stipendija od 10.000 kuna: Otvoren natječaj Zaklade Sveučilišta u Zagrebu

Svi programi i virtualni štandovi na SAS-u besplatni su za posjetitelje. Potrebno je unaprijed ispuniti prijavu putem obrasca kako bi dobili upute za pristup virtualnom Sajmu. Obrazac se nalazi na IRO web stranicama (www.iro.hr), a možete ga preuzeti i ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap