Pretraga

Samsung platio odštetu Appleu u kovanicama od 5 centi

A- A+

 

Ne treba vjerovati svim vijestima koje se mogu pročitati na internetu, ali neke fore su tako dobre da su zaslužile da ih se objavi. Jedna takva se jučer ujutro proširila cijelim internetskim svijetom. 

Nepoznati izvor je jučer prenio vijest kako se pred sjedištem Applea u Kaliforniji našlo preko trideset kamiona punih kovanica. Portir je na početku bio zbunjen, no ubrzo je otkriven razlog zbog kojeg se pojavila ogromna karavana. Predsjednik Samsunga je nazvao Apple i rekao da su odlučili u što kraćem roku isplatiti jednu milijardu dolara, kolika je kazna Samsungu nakon izgubljene parnice s Appleom.

Ideja za ovu šalu je došla s portala 9Gag.com, te je proizašla iz rasprave na stranicama portala. Naime, neki korisnici su se upustili u maštovitu raspravu kako bi  Samsung mogao isplatiti visoku odštetu, nakon što je otkriveno da sudska presuda ne sadrži točno određen način isplate.

Možda bi čelnici Samsunga zaista trebali razmisliti o ovoj ideji. Ima li boljeg načina da pokažu smisao za humor i kreativnost u prilično teškom trenutku. Kako god bilo, čelnici Samunga bi trebali zahvaliti anonimnom kreativcu na besplatnoj reklami.

Samsung platio odštetu Appleu u kovanicama od 5 centi
Share via
Copy link
Powered by Social Snap