Pretraga

Sedamnaestogodišnjak u Hrvatskoj Kostajnici umro nakon operacije krajnika

A- A+

Hrvatska Kostajnica je u šoku nakon što je u bolnici nakon rutinske operacije krajnika u bolnici preminuo 17-godišnji mladić. Uzrok smrti istražuje policija, a državno odvjetništvo zatražilo je obdukciju.

Obitelj, prijatelji, i brojni stanovnici Hrvatske Kostajnice zgroženi su iznenadnom smrću 17-godišnjeg I.D., koji je jučer popodne preminuo nakon rutinske operacije krajnika. Policija je odmah započela istragu uzroka smrti, dok je državno odvjetništvo naložilo obdukciju tijela, piše vecernji.hr.

Izdvojeni članak

Tinejdžer u borbi s tumorom: Dosta mi je bolnica, zadnje dane ću se zabavljati

Obitelj i brojni prijatelji iznenadno preminulog mladića također zahtijevaju hitnu istragu, ali i očitovanje ministra zdravstva Rajka Ostojića. Opisuju ga kao veselog mladića, koji ne bi ni mrava zgazio, te velikog ljubitelja nogometa.

Glasnogovornik Opće bolnice ‘Dr. Ivo Pedišić’ u Sisku Miroslav Anadolac izjavio je kako I.D. nije umro za vrijeme operacije, već mu je nakon nje pozlilo i ubrzo je preminuo.

-Slučaj je u rukama tužiteljstva koje obavlja izvide, tijelo nesretnog mladića bit će prevezeno u Zagreb radi obdukcije koja treba dati odgovor što se dogodilo. I to je sve što vam zasad mogu reći, kazao je za 24sata.hr Anadolac.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap