Sedmero mladih nestalo u Hrvatskoj: Šest njih su cure!

Tijekom proteklih sedam dana u Hrvatskoj je nestalo sedmero mladih ljudi. Čak šest njih bile su cure, a od tog ukupnog broja nestalih, samo jedna osoba je punoljetna. Ako ste ih vidjeli, ili imate neku drugu informaciju, koja bi mogla pomoći u potrazi, javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali.hr.

Nina Semić (16) ima kestenjastu kosu i oči.
Nina se u srijedu, 9. studenoga udaljila s adrese u Zagrebu, Klanac 2 u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala crne tajice s bijelim točkama, crnu jaknu, majicu i cipele.

Monika Kovačić (15) je visoka 165 centimetara, ima kestenjastu ravnu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe.
Monika se u subotu, 5. studenoga udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Dijana Nikolić (17) je visoka 170 centimetra, ima ravnu kestenjastu kosu, crne velike oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe.
Dijana se u ponedjeljak, 7. studenoga udaljila s adrese u Bjelovaru, Poljana dr. Franje Tuđmana 10 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u plavi kaput s kockama i kapuljačom, traperice i crvene tenisice.

Marijan Oršoš (16) se u petak, 4. studenoga udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko 6 u nepoznato. Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Lea Dedić (20) je visoka 156 centimetara i ima plavu kosu.
Lea se u četvrtak, 10. studenog udaljila s adrese u Zagrebu, Bolnička cesta u nepoznato. U trenutku nestanka je bila odjevena u žutu majicu, dok ostali detalji nisu poznati.

Anita Tkalec (17) je visoka 170 centimetara, ima crnu ravnu kosu, plave oči, četvrtasto lice i slabije je tjelesne građe.
Anita se u ponedjeljak, 7. studenoga udaljila s adrese u Zagrebu, Tuškanac u nepoznato. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

__________________________________________________________________________________

Mirela Vorih (16) je visoka 165 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.
Mirela se u srijedu, 9. studenoga udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Nije poznato što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Odgovori