Pretraga

Seks na prvom spoju odlika neinteligentnih muškaraca

A- A+

Spolno općenje na prvom spoju, karakterizira manje inteligentne i obrazovane muškarce, odnosno barem tako pokazuje istraživanje provedeno na austinskom University of Texasu. Cilj studije bilo je provjeriti kakva su očekivanja od prvog dejta, pripadnika snažnijeg spola. Prema odgovorima ispitanih ustanovljeno je, da se čak 20 posto muškaraca ‘posreći’ na prvom spoju, ali tih istih 20 posto pokazalo se manje pametnim, arogantnim i rastresenim muškarcima.

Prema studiji provedenoj na University of Texasu u Austinu, muškarci koji imaju seksualni odnos na prvom spoju, manje su inteligentni pripadnici snažnijeg spola. Istraživanjem se željelo pokazati koja očekivanja na prvom dejtu imaju muškarci.

Izdvojeni članak

Izazov: Kako zbariti u klubu i preživjeti prvi spoj

Petina ispitanih odgovorilo je kako dožive seksualno iskustvo poslije prvog sastanka s djevojkom, ali i da istih 20 posto muškaraca posjeduje osobine arogancije, rastresenosti te manjka moždanih vijuga, piše askmen.com.

No, nije sve tako sivo. Ima i onih kojima je spolni odnos na prvom spoju prečac za osvajanje cure, odnosno korak do bržeg ulaska u vezu.

Treća vrsta pak na to gleda kao na čistu zabavu te smatra kako će zasigurno doći i taj dan kada će se skrasiti sa ženom svog života.

Studija je potvrdila i kako pripadnici snažnijeg spola koji ovako žure sa seksom, imaju velike predispozicije postati višestrukim preljubnicima u budućim vezama.