Pretraga

Serijski kradljivac bicikala bio je glup: Mislio da može pobjeći policiji pa krenuo trčati

A- A+

Zagrebačka policija uhvatila je 19-godišnjaka koji je tijekom proteklih mjeseci ukrao čak 17 bicikla u vrijednosti 78.000 kuna. Međutim, krađa nije jedini krimen, a ni glupost koja je pala na pamet mladom Zagrepčaninu. Policija ga je zaustavila dok je vozio auto, a kako nije imao vozačku, dao se u bijeg. Policajci su ipak bili brži.

foto: Christin Hume za Unsplash

Trebala je to biti uobičajena noć za zagrebačke prometne policajce.

U noći sa subote u nedjelju kontrolirali su promet u Budmanijevoj ulici na Trnju. Nešto iza ponoći zaustavili su Hunday Acent koji je vozio mladić (19). Međutim, čim su ga zaustavili, on se dao u brijeg. Nije imao vozačku (jer nije ni položio vozački ispit) pa je krenuo trčati.

Policajci su ipak uspjeli dokazati da pravda može biti i brza i dostižna. Prestigli su ga, uhitili i odveli u policijsku postaju.

I tek su to otkrili tko je zapravo bježao od njih – serijski kradljivac bicikla. Riječ je o mladiću koji je od svibnja ukrao čak 17 bicikla, čija je ukupna vrijednost 78.000 kuna. Krao bi bez obzira na doba dana i to najčešće tako što bi prerezao sajlu.

Krao bi i gdje god se našao – ispred bolnice, škola te trgovina, kao i na raznim lokacijama u samom centru grada.

Trenutno se nalazi u pritvoru, a posebno izvješće policajci su podnijeli nadležnom državnom odvjetništvu. Ostaje vidjeti hoće li i sudstvo biti brzo kao policajci s Trnja.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap