Šest mladih cura nestalo bez traga!

Tijekom proteklih sedam dana, nestalo je sedmero mladih ljudi, od kojih je tek jedna osoba punoljetna. Šest njih su cure, dok je najmlađem nestalom, tek 14 godina. Ako ste ih vidjeli ili imate bilo koju drugu informaciju, koja bi mogla pomoći u potrazi, javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali.hr.

Karla Bučkal (19) je visoka 160 centimetara.
Karla se u četvrtak, 17. studenoga udaljila s adrese u Zagrebu, Jakomir u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu odjeću i crne čizme.

Nikolina Knežević (15) je visoka 165-170 centimetara, ima kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Na lijevoj nadlaktici ima tetovažu slova “B”.
Nikolina se u subotu, 12. studenoga udaljila s adrese u Puli, Boškovićev uspon 6 u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Anita Tkalec (17) je visoka 170 centimetara, ima crnu ravnu kosu, plave oči, četvrtasto lice i slabije je tjelesne građe.
Anita se u utorak, 15. studenoga udaljila s adrese u Zagrebu, Tuškanac u nepoznato. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

____________________________________________________________________________________

Renato Cener (14) je visok 160 centimetara, ima kraću crnu kosu s crvenim pramenom, kestenjaste oči i slabije je tjelesne građe.
Renato se u utorak, 15. studenoga udaljio s adrese u Karlovcu, Banija u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u traperice i tamniju majicu.

Stela Horvat (15) je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.
Stela se u ponedjeljak, 14. studenoga udaljila s adrese u Murskom Središću, Sitnice 19 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u smeđu majicu, crne hlače i smeđe cipele.

Danijela Kulić (16) je visoka 160 centimetara, ima smeđe-crnu kosu, plave oči i srednje je tjelesne građe.
Danijela se u četvrtak, 17. studenoga udaljila s adrese u Kupljenovu, Antuna Kuša u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala sivu jaknu, sivi donji dio trenirke i plave tetnisice.

Mirela Vorih (16) je visoka 165 centimetara, ima plavu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.
Mirela se u ponedjeljak, 14. studenoga udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Nije poznato što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Odgovori