Šestero maloljetnika nestalo u Hrvatskoj u zadnjih sedam dana: Najmlađemu tek 13 godina

Tijekom protekih sedam dana u Hrvatskoj je nestalo čak šestero maloljetnika od kojih je najmlađemu tek 13 godina. Ako ste ih vidjeli ili imate bilo kakvu drugu informaciju, koja bi mogla koristiti u potrazi, javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali.hr.

Irena Dioši (15)

Prije četiri dana nestala je s adrese Vinkovačka cesta 61 u Osijeku. Irena je visoka 162 centimetra te ima smeđu kosu i oči. U trenutku nestanka bila je odjevena u zelenu jaknu s plavim krznom.

Andrea Kušenić (17)

Prije pet dana Andrea se udaljila s adrese Ružina 32 u Osijeku u nepoznatom smjeru i od tad joj se gubi trag. Visoka je 167 centimetara te ima plave oči i crnu kosu. Srednje je tjelesne građe.

Ines Putnik (16)

Prije četiri dana Ines je otišla s adrese boravišta u Vinkovačkoj cesti 61 u Osijeku i više se tamo nije vratila. U trenutku nestanka osoba Ines je bila odjevena u plave jeans hlače i bijele tenisice. Visoka je 168 centimetara i slabije je tjelesne građe.

Milan David Bogdan (13)

Prije tri dana je otišao u školu, ali se s redovne nastave nije vratio na boravišnu adresu u Vinkovačkoj cesti 61 u Osijeku. Visok je 150 centimetara te ima smeđu kosu i kestenjaste oči. Slabije je tjelesne građe.

_____________________________________________________________________

Mihaela Reljac (17)

Mihaela se 12. svibnja s adrese boravišta u Vukovarskoj ulici u Rijeci uputila u nepoznatom smjeru i otada se nije vratila natrga. Visoka je 170 centimetara, a ima plave oči i crnu kosu.

Josipa Rogić (15)

Prije pet dana se s adrese boravka u Hercegovačkoj ulici uputila u nepoznato i od tada joj se gubi trag. Visoka je 165 centimetara, a ima kestenjaste oči i srednje je tjelesne građe.

Odgovori