Šestero mladih nestalo u Hrvatskoj: Najmlađem svega 15 godina!

Tijekom proteklih sedam dana u Hrvatskoj je nestalo šest mladih ljudi, među kojima je četvero maloljetnika. Ako ste ih vidjeli ili znate bilo što, da bi moglo pomoći u potrazi, javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali.hr. 

Martina Marković (16) je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu, zelene oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.
Martina se u subotu, 19. studenoga udaljila s adrese u Rijeci, Tonžino 15A u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Romeo Horvat (27) je visok 170 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste male oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Na lijevoj ruci ima tetovažu.
Romeo se u utorak, 22. studenoga udaljio s adrese u Murskom Središću, Sitnice 44 u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu jaknu s kapuljačom, plave traperice i sive tenisice.

Mark Mihaljinec (17) ima smeđe oči.
Mark se u četvrtak, 24. studenoga udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko 6 u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Valentino Zdjelar (26) je visok 178 centimetara i slabije je tjelesne građe.
Valentino se u utorak, 22. studenoga udaljio s adrese u Zagrebu, Bolnička cesta u nepoznato. Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka.

__________________________________________________________________________________

Kristina Begić (15) je visoka 180 centimetara, ima plavu kosu, plave oči i slabije je tjelesne građe.
Kristina se u utorak, 22. studenoga udaljila s adrese u Zagrebu, Mostarska 22 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u tamnu jaknu, sive tajice i bijele tenisice.

Marija Radelić (15) je visoka 160 centimetara, ima smeđu kosu i jače je tjelesne građe.
Marija se u ponedjeljak, 21. studenoga udaljila s adrese u Zagrebu u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala crne tajice, crnu majicu dugih rukava, plavu traper jaknu i crno-roze tenisice.

Odgovori