Pretraga

Sve o sezonskom poslu za studente u Coca-Coli: doznajte satnicu, lokacije i koliko se radi

A- A+

Studij je pri kraju, napokon ćete imati malo više slobodnog vremena, čini vam se da je pravo vrijeme da napokon zaradite nešto vlastitog novca? Želite posao, želite raditi, želite početi razvijati svoju ambiciju?

Osim toga, spremni ste preseliti se tijekom sezone na obalu? Marljivi ste, vrijedni i ambiciozni? Proaktivni, otvoreni, društveni, komunikativni, skloni timskom radu, željni izazova i otvoreni za nova iskustva? Imamo dobru vijest! Coca-Cola HBC Hrvatska traži upravo vas!

Možete čak i birati želite li raditi četiri ili osam sati. Satnica koju Coca-Cola nudi kreće se od 20 do 25 kuna, pa ako radite za 20 kuna 8 sati na dan, osim nedjeljom kad ste slobodni, zaradit ćete gotovo četiri tisuće kuna. A ako se skupi i koji prekovremeni, mjesečna plaća će dodatno porasti.

Naime, upravo je počeo natječaj za sezonski posao na obali. Sezona počinje već u ožujku pa požurite – dobar sezonski posao se i ne traži u proljeće. Zato sve veće turističke kompanije, hotelijeri i globalne kompanije poput Coca-Cole upravo sada okupljaju svoj tim za sezonu. I traže najbolje.

Nije li svima draži novac zarađen vlastitim trudom i naporom? U svakom slučaju je slađi. Ne morate se nikome opravdati kako ćete ga potrošiti.

Coca-Cola treba mlade ljude na Braču, Hvaru, Krku, Rabu, Cresu te u Makarskoj, Dubrovniku, Novalji, Opatiji, Crikvenici, Novigradu, Umagu, Poreču, Rovinju, Puli i Medulinu. Zamislite svoje ljeto: odradite svojih osam sati, pa na kupanje, ponekad si čak priuštite ludi noćni izlazak, nedjelja vam je slobodna za odmor i dodatno uživanje, a pritom zarađujete. I ne žicate roditelje džeparac. Možete štedjeti, a možete i trošiti jer ćete imati što trošiti.

Studenti zadnjih godina sa ili bez iskustva u prodaji, uslužnom sektoru ili turizmu, nemojte propustiti ovu priliku. Prijavite se ovdje!

Copy link
Powered by Social Snap