Pretraga

Šibenski srednjoškolci na maturalnoj lutriji dobili 70 pekarskih proizvoda pa ih dijelili po gradu

A- A+

Pravu zezanciju u Šibeniku su izazvala tri srednjoškolca iz Tisnog. Pavao Torić, Toni Crvelin i Kristijan Bejić osvojili su tri besplatne buhtle na maturalnoj lutriji, koje su krenuli podići u lokalnu pekaru. No, umjesto tri buhtle dobili su 70 peciva, koje su u veselom raspoloženju dijelili sa Šibenčanima u centru grada.

Foto: Facebook

Učenici četvrtog razreda srednje škole u Šibeniku Pavao Torić, Toni Crvelin i Kristijan Bejić osvojili su na maturalnoj lutriji tri besplatne buhtle. No, tu bi simpatičnu srećku potpuno zaboravili da nisu bili izvanredni nevremenski uvjeti zbog kojih je odgođena nastava u ovom primorskom gradu. Kako trojac vozari iz Tisnog, odlučili su ostati na piću u Šibeniku pa su se prisjetili i besplatnih buhtli.

Izdvojeni članak

Fotogalerija: Šibenski studenti izvukli ružne košulje ispod kreveta te napravili kostimirani tulum

U pekari doživjeli iznenađenje!

Kako je zbog snijega prošle srijede nastava odgođena u Šibeniku, školarci su si našli svakakve zanimacije u iznenadnom slobodnom vremenu. Tri srednjoškolca iz Tisnog pili su piće pa su se sjetili da bi bilo dobro nešto i prigristi.

– Jutros smo krenuli u školu iz Tisnoga, ali zbog snijega nije bilo škole. Išli smo u kafić, bilo nam je dosadno. Moj prijatelj Kristijan je ogladnio, ali se sjetio da je na maturalnoj lutriji dobio tri besplatne buhtle u Dan i Noć koje mora preuzeti danas. Na papiru je kemijskom pisalo tri buhtle, ali su nam u pekari rekli da pričekamo 20 minuta, na što smo se mi čudili, rekao je Pavao za šibenik.in.

Čekajući 20 minuta, uslijedilo je pravo iznenađenje. Umjesto tri buhtle, dobili su 15 pizza, 25 krafni te 30 buhtli! Tri maturanta počela su se smijati, ne znajući što učiniti s tolikom hranom.

Izdvojeni članak

Šibenski studenti zbog vlasnika restorana mjesecima gladni, no ubrzo dobivaju svoju prvu menzu

Učenici hranu odlučili razdijeliti u centru grada

U dobrom raspoloženju trojac iz Tisnog se uputio u centar grada, gdje je sa Šibenčanima podijelio nenadane darove.

– Odlučili smo sve to uzeti i stali smo na Poljanu. Jeli smo i nudili prolaznicima. Neki su uzimali, neki nisu, većinom su stariji odbijali, dok su djeca i neki Kinezi u prolazu uzeli i jeli. Bilo nam je smiješno, ali nam je bilo drago što smo to podijelili.

Nakon Poljane nam je ostalo još hrane, ali smo išli kući pa smo stali i na kolodvoru podijeliti pizze i buhtle, a na kraju smo i uspjeli, zaključio je Pavao za spomenuti izvor, ponosan što su podijelili hranu koja se na kraju pojela.

Copy link
Powered by Social Snap