Pretraga

Sinoćnja Potjera bila je poprilično dramatična, lovkinja: ‘Užasno bizarna emisija, velika sramota’

A- A+

Da je sinoćnja emisija Potjere bila poprilično čudna, ustvrdila je lovkinja Morana, ali i jedini natjecatelj protiv kojeg se natjecala u završnom krugu. Naime, prvo je još za pločom lovkinja izbacila sve igrače, a onda su oni, prema pravilima kviza, odabrali svog predstavnika u završnoj rundi. On je skupio samo šest koraka prednosti, što je, pokazalo se na kraju, bilo dovoljno za pobjedu.

Screenshot: HRT

– Ovo je užasno bizarna emisija. Mislim da, sramota velika, ali ljudi smo, stvarno se događa. Kako vas pitanja nisu gađala, kao ni mene, ne znam… nekako sve je bilo bizarno. Ma kakva predvidljivost, kakva namještenost, je l’ se ovo moglo namjestiti?, pitala se Morana na kraju sinoćnje epizode HRT-ove Potjere.

Najprije je na igri za pločom izbacila svu četvoricu igrača. To znači da je ekipa mogla birati tko će ih predstavljati u završnoj, a odabrali su natjecatelja Antonia koji se borio za 35.000 kuna. No, on je u svom završnom krugu imao samo šest koraka prednosti. Prije ulaska u završnu Potjeru Morana je konstatirala ‘da se gubilo i na šest’. I to se dogodilo i ovoga puta – natjecatelja nije uspjela dostići.

‘Matematika će me doći glave’

Na prva dva pitanja lovkinja je odgovorila točno, bez ikakvih poteškoća, ali onda je na trećem zapela. Nije odgovorila na pitanje ‘ako je druga potencija kvadrat, što je treća potencija?’, a Antonio je znao da je riječ o kubu, čime je Moranu tako vratio korak unatrag.

– Matematika će me doći glave, kazala je Morana.

Sljedeću pogrešku učinila je na pitanju ‘koji je talijanski vulkan unutar velike Caldere nastao erupcijom i urušavanjem starijega vulkana Some, što je natjecatelj također znao. Netočno je odgovorila i na pitanje ‘kojem je crkvenom redu veliki knez Zahumlja darovao cijeli otok Mljet’, ali odgovor nije znao ni natjecatelj. Sljedeće pitanje na kojemu je lovkinja ‘kiksala’, a odgovor nije znao ni Antonio, bilo je ono ‘koji glumac igra naslovnu ulogu u filmu Spašavanje vojnika Ryana?’. Rekla je Tom Hanks, ali on je glavni glumac u tom filmu, dok je vojnika Rayana utjelovio Matt Damon.

Lovkinji nedostajao jedan korak

‘U terarijima se uzgajaju male kopnene…’ -‘zmija’, nastavila je Morana, a točan odgovor bio je životinje. Ni ona ni natjecatelj nisu nisu točno odgovorili na pitanje ‘tko je zbog neprimjerenog ponašanja kažnjen uoči borbe protiv Listona’, a posljednje pitanje na kojemu je Morana pogriješila, a natjecatelj je nije vratio korak unazad glasilo je: ‘oblik kojeg geometrijskog tijela opisuje os Zemljine vrtnje’.

Lovkinji je na kraju nedostajao jedan korak do toga da ‘uhvati’ natjecatelja.

– Volio bih da sam osvojio veći iznos, bila je čudna završna, možda su i pitanja bila malo zahtjevna… tako da, rekao je Antonio.

Voditelj Joško podsjetio ga je da osvojenih 35.000 kuna dijeli s preostalo troje natjecatelja i da više neće moći nastupati u kvizu, a lovkinja Morana čestitala mu je na pobjedi.

Copy link
Powered by Social Snap