Pretraga

Škola koju je pohađao učenik koji je poginuo u sudaru vlakova dobila je tim za psihološku pomoć

A- A+

Nakon tragične smrti njihovog učenika, koji je poginuo u sudaru vlakova kod Novske, Tehnička škola Požega dobila je tim za psihološke krizne intervencije. Bit će na raspolaganju učenicima, djelatnicima škole i roditeljima koji imaju potrebu za razgovor sa psihologom tijekom današnjeg i sutrašnjeg dana.

Foto: Unsplash

U mjestu Rajić kod Novske 9. rujna došlo je do teške željezničke nesreće. Sudarili su se tereni i putnički vlak pri čemu su život izgubile tri osobe, a među njima je i 17-godišnji učenik Filip Pezić. Pohađao je Tehničku školu Požega koja se od njega oprostila dirljivim riječima, a ovog tjedna u školu je došao i tim za psihološke krizne intervencije.

– Danas i sutra u našoj školi je tim za psihološke krizne intervencije. Svi učenici, roditelji i djelatnici koji imaju potrebu za razgovorom sa psihologom mogu se javiti u individualno savjetovalište u školi, stoji u objavi škole na društvenim mrežama.

Izdvojeni članak

Škola se oprostila od učenika poginulog u teškoj željezničkoj nesreći: ‘Ostavio je neizbrisiv trag’

Filip je bio učenik 3.e razrednog odjela, a njegovi kolege iz razreda danas su se od njega oprostili posljednji put na sahrani na gradskom groblju u Novskoj.

– Filip je bio izvrstan učenik, genijalac, praktičar. Učenik s kojim smo se ponosili kroz mnoga natjecanja. Bila je čast poznavati Filipa. U našim je životima ostavio neizbrisiv trag. Po dobru te pamtimo, s ljubavlju i poštovanjem spominjemo, poručili su iz škole.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap