[Slagalica ’16] Gotove prijave, imena finalista 9. siječnja

Gotove su prijave za III. izdanje projekta Slagalica u organizaciji portala srednja.hr. Učenici i njihovi mentori koji su se prijavili na projekt doznat će u ponedjeljak 9. siječnja jesu li među tri najbolje Slagalice. Oni koji jesu, bit će pozvani u Zagreb na veliko finale 16. siječnja gdje će predstavljati svoj rad pred predstavnicima tvrtki partnera.

S Novom godinom završile su prijave za Slagalicu, a timovi će u ponedjeljak 9. siječnja saznati jesu li pozvani na veliko finale tjedan dana kasnije. U slučaju da neki tim nije dobio potvrdu prijave, neka se javi na slagalica@srednja.hr.

Slagalica – Složi svoje rješenje, projekt je u organizaciji portala srednja.hr s kojim se spajaju inovativne tvrtke i kreativni srednjoškolci/ke iz Hrvatske. Tvrtke partneri zadaju zadatak (Slagalica) za koji učenici moraju ponuditi svoje rješenje. Tvrtka partner tri najbolja projekta poziva u Zagreb na veliko finale 16. siječnja, a na samom finalu odabire se konačan redoslijed najbolje plasiranih projekata. Svaki tim može imati od minimalno jednog do maksimalno tri učenika/ca kao članove, ovisno o svakoj Slagalici pojedinačno. Također, timovi mogu, ako to žele, imati pridruženog mentora koji moraju biti srednjoškolski profesor/ica. U timovima se mogu spojiti učenici iz različitih škola.

Nagrade za timove u financijama ili protuvrijednosti:

1. mjesto – 2.000 kn

2. mjesto – 1.000 kn

3. mjesto – 500 kn

Nagrade za profesore mentore:

1. mjesto – 500 kn

2. mjesto – 250 kn

3. mjesto – 250 kn

___________________________________________________________________

Projekt Slagalica jedino je Case study natjecanje za srednjoškolce u Hrvatskoj, a u organizaciji portala srednja.hr. Veliko finale za tri najbolja projekta u svakoj Slagalici održava se u prostorima INA d.d. Pročitajte sve informacije o projektu ovdje, a za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem Facebooka Slagalica ili putem maila slagalica@srednja.hr

Odgovori