Pretraga

Slavko Goluža širi nacionalizam na Olimpijadi

A- A+

www.rk-zagreb.hr

Poznato je kako hrvatski rukometni izbornik Slavko Goluža nije baš najomiljeniji među Hrvatima. Sve je krenulo od optužbi kako je prodao par utakmica, dok su navijači uz ekrane čupali kosu, do izjave kako ga hrvatsko gaženje srpskih rukometaša na Olimpijskim igrama podsjeća na film Oluja.

Goluža na Olimpijadi širi nacioanlizam

Smijali smo se na komentare koji se pišu Hrvati i Srbi po YouTubeu, kad ono ispade kako nam ni izbornik rukometne reprezentacije, Slavko Goluža, nije ni malo odmaknuo od te razine. Po svemu sudeći Goluža je zaboravio gdje se nalazi i kako je glavni cilj pobijediti ostale reprezentacije te doći do medalje.

– Ništa nam neće ovaj dan pokvariti. Pokazali smo da smo bolji od Srbe na neutralnom terenu. Ne mogu se oteti dojmu, ova pobjeda podsjeća me baš na film Oluja, izjavio je Goluža nakon utakmice nakon čega su ga obasuli negativnim kritikama.

Angelina Jole šokirana hrvatskim izbornikom

Čak se i svjetska glumica Angelina Jole osvrnula na Golužinu izjavu nakon pobjedničke utakmice sa Srbima na svom Twitter profilu. Napisala je kako je šokirana nacionalističkom izjavom hrvatskog izbornika koja se ne smije miješati s patriotizmom te kako neki ljudi ne shvaćaju poantu Olimpijskih igara.

Nadamo se kako će Goluža ubuduće biti oprezniji pri davanju izjava, jer sve svakako ne nalazi na poziciji omiljenijeg izbornika pa si ne bi smio dozvoliti još koji kiks.

Slavko Goluža širi nacionalizam na Olimpijadi
Share via
Copy link
Powered by Social Snap