Pretraga

Službeno je: Počele su se snimati nove epizode serije La Casa de Papel

A- A+

Karantenu smo proveli gledajući španjolsku seriju La Casa de Papel, ultra popularnu seriju koja u svoje četiri sezone prati dvije epske pljačke. Kraj četvrte sezone nas je ostavio na iglama, pa smo nestrpljivo čekali potvrdu snimanja novih epizoda. Ovih dana se Profesor i službeno vratio na set.

Screenshot: YouTube

Svi koji su gledali ovu već sada kultnu seriju, znaju u koliko je napetom trenutku naprasno prekinuta radnja. Iako je serija stara već par godina (prva sezona je izašla 2017.godine), u karanteni koju je praktički cijeli svijet doživio prije par mjeseci, kao da smo ju tek otkrili.

Izdvojeni članak

Za sve ljubitelje La casa de papel: 30 filmova i serija o pljačkama koje morate pogledati

Glavno pitanje je odmah bilo ‘kad će nove epizode??’ i bilo nam je malo neugodno dok nismo saznali da definitivno snimaju nastavak. Kako je koronavirus dosta usporio život općenito, a pogotovo kada je riječ o snimanju filmova i serija.

Mali milijun filmova i serija je morao zaustaviti ili odgoditi početak snimanja, pa je bilo upitno kada će uopće započeti sa snimanjem i ove serije. No zahvaljujući glumcu Álvaro Morte, kojeg vjerojatno znate pod imenom El Profesor, znamo da su upravo počeli sa snimanjem.

Glumac je objavio na Instagramu fotografiju sa seta, na kojoj se vidi da nosi masku za lice (no ne onu od Dalíja). Poštivanje mjera za zaštitu od koronavirusa je ipak prioritetno, no drago nam je da se svijet polako vraća u normalu. Ipak, male su šanse da ćemo seriju moći gledati prije sljedeće godine…

https://www.instagram.com/p/CC5uStco66J/

Službeno je: Počele su se snimati nove epizode serije La Casa de Papel
Share via
Copy link
Powered by Social Snap