Pretraga

Šoping meka za svakog studenta: U centru Zagreba otvoren novi food outlet

A- A+

Trgovina u kojoj su živežne namirnice, slatkiši i sredstva za održavanje kućanstva jeftiniji i do 90%, Žabac Food Outlet drago je odredište brojnih studenata. Dobra vijest je da se ovih dana u centru Zagreba otvorila još jedna poslovnica te trgovine.

izvor / Facebook Žabac Food Outlet

Osim u središtu Trešnjevke i Importanne centru, Žabac Food Outlet od sada možete posjetiti i na Kvaternikovom trgu, u neposrednoj blizini Robne kuće Nama, točnije u ulici Nemčićeva 1.

– Kao i u prethodnim Outletima i u ovom će raditi osoba s posebnim potrebama na deterdžentomatu. Kupce očekuje svakodnevni različiti asortiman (prehrambeni, neprehrambeni proizvodi i deterdženti u rinfuzi). Otvaranjem ove trgovine Žabac Food Outlet ukupno zapošljava 40 djelatnika, priopćili su iz Žapca.

Izdvojeni članak

Momentalni dijabetes: U Food outletu Milka čokolade gotovo džaba

Za one kojima je ovaj koncept nepoznat pojasnimo kako se u food outletima proizvodi, uglavnom namirnice i kućanske potrepštine, prodaju po cijenama nižim i do 90%. Trgovina otkupljuje višak od tvornica, robu koja je oštećena u proizvodnji, ali zdravstveno ispravna te robu prije isteka trajanja, što je i razlog nižih cijena.

– Ponosni smo i sretni što je tržište prepoznalo naš koncept. Zahvaljujući njemu otklonili smo sve sumnje i predrasude koje su bile prisutne na samim početcima da su namirnice koje prodajemo neispravne ili sumnjive. Sva roba u našem dućanu ima sljednost, zna se tko ju proizvodi i odakle dolazi. Naša misija je jednostavna, ne želimo da se baca hrana i u tome uspijevamo. Sve naše investicije i širenja pokrećemo iz vlastitih obrtnih sredstava. Zahvaljujem se vjernim kupcima, izjavio je povodom otvaranja nove poslovnice direktor Mario Žamboki.

raffaello rocher žabac
Share via
Copy link
Powered by Social Snap