Pretraga

Šoping raj za svakog studenta: Otvara se veliki novi food outlet, imaju i poklone

A- A+

Trgovina u kojoj su živežne namirnice, slatkiši i sredstva za održavanje kućanstva jeftiniji i do 90%, Žabac Food Outlet upravo je najavio da otvara novi mega dućan u Zagrebu. Vijest je to koja će, sigurno, oduševiti brojne studente.

raffaello rocher žabac

izvor / Facebook Žabac Food Outlet

“Halo ekipa! Jeste li već čuli da se otvara novi, veliki MEGA ŽABAC – food outlet u Vašem gradu? Ako niste, evo o čemu se radi:
Svratite do okretišta Dubec u Dubravi, parkirajate na veliki besplatni parking i izgubite se u 600 m2 prodajnog prostora. Svakom kupcu prvih tjedan dana na poklon darujemo Toblerone čokoladu, a svaku kupnju preko 200kn dajemo na tri rate bez kamata”, napisali su na društvenim mrežama.

No, to nije sve, odlučili su u sklopu promocije nove trgovine podijeliti i pet košarica u vrijednosti od 100 kn, po izboru dobitnika. Za sve koji žele sudjelovati u nagradnoj igri, Žabac Food Outlet objavio je upute koje možete vidjeti ispod.

https://www.facebook.com/zabacfoodoutlet/posts/2889899794599063

Za one kojima je ovaj koncept nepoznat pojasnimo kako se u food outletima proizvodi, uglavnom namirnice i kućanske potrepštine, prodaju po cijenama nižim i do 90%. Trgovina otkupljuje višak od tvornica, robu koja je oštećena u proizvodnji, ali zdravstveno ispravna te robu prije isteka trajanja, što je i razlog nižih cijena.

raffaello rocher žabac
Share via
Copy link
Powered by Social Snap