Pretraga

Splitski hotel lošom organizacijom upropastio maturalnu večer ‘obrtnicima’

A- A+

dalmacijanews.com

Maturalna večera jedan je od onih dana koji svi pamte do kraja života. Neki po lijepim sjećanjima i slavlju s prijateljima i obitelji, a neki po negativnim događajima te večeri. Hotel Atrium u Splitu se izuzetno lošom organizacijom pobrinuo da splitskim maturantima iz Obrtničke srednje škole jedna od najljepših večeri u životu bude baš suprotno.

U redakciju portala dalmacijanews.com čitatelj je poslao pismo i fotografije s maturalne večeri u hotelu Atrium u Splitu koje dokazuju njegovu priču. Iako je svaki maturant Obrtničke srednje škole platio večeru 600 kuna, učenici su bočicu vode morali platiti čak 28 kuna. Osim toga organizatori iz hotela su sve posjetitelje nagurali u ulaz zgrade te nitko nije vidio kad su njihove kćeri i sinovi u svečanim haljinama prošli crvenim tepihom. 

Iz hotela Atrium nismo dobili nikakvo službeno očitovanje o spornom događaju.

U nastavku vam prenosimo pismo čitatelja o tužno provedenoj maturalnoj večeri.

dalmacijanews.com

Izdvojeni članak

Na maturalnu večer došla u donjem rublju

“Svake godine u srednjim školama je ustaljena praksa da maturanti organiziraju proslavu mature. Odnedavno je postao običaj da maturanti na taj dan uz prisustvo roditelja i prijatelja prodefiliraju u haljinama i odijelima “red carpetom” i time razgale svoje najbliže.

Upravo suprotno se dogodilo u petak 8.2.2013.g u hotelu Atrium u periodu od 19 do 20:30h. Naime,u organizaciju profesora Obrtničke škole i hotela Atrium je održana promocija mature u prostoru od oko 250 metara četvornih. U prostor su se naguralo oko 1000 posjetitelja koju su se doslovno gazili po nogama, a promociju su mogli odgledati samo oni u prvim redovima. Ništa drugo već sramotna organizacija!

Za to vrijeme,mnogi posjetitelji su odustali i otišli kućama. Ali, ni to nije najgore. Sporni detalj je taj što nakon održane promocije organizatori nisu dozvolili maturantima da iziđu iz svečane sale i jave se roditeljima, ne bili se sa njima fotografirali. Na naše proteste i osude organizatorima dobili smo odgovor “Je li vi to nama prijetite, zvat ćemo policiju”.

Nažalost u cijeloj ovoj priči pate maturanti, koji će imati ružnu uspomenu na ovi nemili događaj koji se desio na isti način prošli petak na proslavi Turističko Ugostiteljske škole. Cijelu ovu “sprdnju” su roditelji uredno platili 600 kuna po djetetu.”

Splitski hotel lošom organizacijom upropastio maturalnu večer ‘obrtnicima’
Share via
Copy link
Powered by Social Snap