Pretraga

Sramotan ispad maturanata u Imotskom: Od klupa formirali ustaški znak

A- A+

Maturanti Tehničke škole u Imotskom posložili su stolove u učionici u obliku slova ‘U’ te svoju fotografiju objavili u Facebook grupi ‘Uživo iz srednjih škola. Medijima je fotografiju proslijedila Građanska akcija. – Osim što ismijavaju svoje profesore, srednjoškolci su otišli korak dalje ovom fotografijom veličali fašizam u prostorijama škole te se s tim i hvale, upozorava Građanska akcija. Potražili smo očitovanje od predstavnika škole u kojoj se odvio sporni scenarij, no oko jedan sat smo dobili telefonski odgovor od tajnika kako su svi relevantni sugovornici za ovo pitanje ‘otišli kući’.

Facebook

Učenici četvrtog razreda Tehničke škole u Imotskom posložili su klupe u ‘stilizirano slovo U’ te fotografiju svog uratka objavili na Facebook grupi ‘Uživo iz srednjih škola’. Građanska akcija je uočivši je, fotografiju uputila medijima i javnosti. Nismo uspjeli dobiti informacije znaju li se akteri ‘performansa’ te hoće li biti stegovno gonjeni, budući da su već danas oko jedan relavantni predstavnici imotske škole napustili odaje.

– Osim što ismijavaju svoje profesore, srednjoškolci su otišli korak dalje ovom fotografijom veličali fašizam u prostorijama škole te se s tim i hvale, upozorava Građanska akcija.

Ubrzo nakon objavljivanja fotografija je maknuta sa spomenute stranice, a očito je ovo bilo previše i za administratore zloglasne Facebook grupe ‘Uživo iz srednjih škola’, budući da su ugasili grupu, kako su sami jučer najavili.

Sramotan ispad maturanata u Imotskom: Od klupa formirali ustaški znak
Share via
Copy link
Powered by Social Snap