Pretraga

Srednja.hr ostvarila najveći uspjeh u povijesti portala

A- A+

Jedan od naših ciljeva zadan prije četiri godine bio je probiti se preko 200.000 jedinstvenih posjetitelja prema službenom mjerenju audience.com.hr, a to smo napokon sada i uspjeli. U mjesecu lipnju zabilježili smo porast od 25 posto posjećenosti te ga završili sa 210.000 jedinstvenih posjetitelja. Podaci s Google Analytisa su uvijek darežljivi pa smo u tom mjerenju premašili brojku od pola milijuna jedinstvenih posjetitelja i milijun posjeta.

Lipanj je bio vrlo intenzivan u obrazovanju pa je krenuo s velikom društvenom kampanjom za vraćanje Oskara znanja nakon našeg početnog teksta, a nastavio se s turbulentnim događanjima na državnoj maturi, odabirom profesora koji će raditi u kurikularnoj reformi, upisima u srednje, ali i brojnim drugim temama.

Kvalitetniji tekstovi, više sugovornika, odbacivanje senzacionalističkih naslova, zaokreti su s kojima smo započeli u ovoj godini, a publika ih je prepoznala i prihvatila kao pozitivne. Od početka rada kroz dugoročnu strategiju pokušavamo odgojiti mladu publiku kojoj se obraćamo. Kao jedini ozbiljan portal specijaliziran za mlade i obrazovanje želimo u našem kutu interneta stvarati teme koje nećete moći pročitati u drugim medijima.

Kroz godine i preusmjeravanje fokusa danas privlačimo veći broj studenata nego srednjoškolaca, a srednjoškolski i akademski profesori postaju sve vjernija publika. Najesen ćemo pokraj postojećih pokrenuti još nekoliko zanimljivih edukativnih projekata, a nadamo se i vol. 3 dizajnu srednja.hr u skorije vrijeme.

Postali smo zajedno s vama dragi čitatelji referentno mjesto za obrazovanje, a itekako smo svjesni mogućih napredaka u čemu nas uglavnom sprječavaju financije. Stekli smo svojim radom utjecaj kod studentskih tijela, uprava fakulteta i ravnatelja pa ima tako onih koji prema nama imaju odnos ‘Silenzio stampa’, ali to je samo pokazatelj da radimo dobar posao. Onih pozitivnih primjera, sva sreća za naše obrazovanje, ima dovoljno.

Hvala vam dragi naši. Čitamo se i dalje!

[email protected]

Share via
Copy link
Powered by Social Snap