Pretraga

Srednja.hr po prvi put u 8 godina ostvarila 100.000 posjeta u jednom danu

A- A+

Po prvi puta u 8 godina postojanja portala srednja.hr možemo se pohvaliti kako smo u jednom danu zabilježili više od 100.000 posjeta. Dogodilo se to u ponedjeljak, 15. srpnja, a taj rezultat naslanja se na odlične rezultate koje ostvarujemo u 2019. godini.

srednja.hr logo

srednja.hr logo

U ponedjeljak nam je uspjelo ono što nije ni za kultne prve aprile, u jednom danu ostvarili smo preko 100.000 posjeta od 77.000 jedinstvenih posjetitelja, prema podacima Google Analyticsa.

Ono što nas posebno veseli, jest što je najčitaniji tekst u nekoliko sati od objave imao gotovo 20.000 čitanja. Riječ je o vijesti o najboljoj maturantici u državi, članak koji je prenijelo i citiralo desetak drugih medija u tijeku dana, što je čest slučaj kada prvi donosimo važne informacije iz svijeta obrazovanja i znanosti.

Odlični rezultati od jučer nisu slučajnost, već nastavak trenda u ovoj godini. Mjesec lipanj je po mnogočemu bio rekordan. Ostvarili smo preko 650.000 jedinstvenih posjetitelja i 1,5 milijuna posjeta prema Google Analyticsu. Prema istraživanju Gemius Audience, našli smo se pri samom vrhu najposjećenijih medija u Hrvatskoj sa 350.000 jedinstvenih posjetitelja i 1,2 milijuna posjeta.

Navedene brojke pokazuju da se u Hrvatskoj isplati baviti obrazovnim i znanstvenim novinarstvom, orijentiranom prema mladima i ostalim zainteresiranima. Na raznim društvenim mrežama i kanalima nas prati preko 150.000 ljudi, a izdvojit ćemo najbitnije gdje nas i vi možete zapratiti.

facebook.com/srednja.hr

instagram.com/srednja_hr

instagram.com/drzavna.matura

youtube.com/srednjaHR

twitter.com/srednja.hr

Copy link
Powered by Social Snap