Pretraga

Srednja.hr ruši rekord čitanosti drugi mjesec zaredom

A- A+

Približava se kraj 2019. godine, a mi već dobro znamo po čemu ćemo je najviše pamtiti – po rekordima. Naime, već drugi mjesec za redom rušimo vlastite rekorde čitanosti na oba portala, srednja.hr i mirovina.hr. Također, pod izdavačem Pametna kuća uspjeli smo ući u prvih 10 najčitanijih izdavača u Hrvatskoj! To nam najviše pokazuje da ono što radimo ima smisla i da ispunjavamo našu misiju, odnosno da smo postali glas mladih. Hvala vam na povjerenju!

srednja.hr i mirovina.hr

Ovo je definitivno naša godina, barem prema rekordnom broju čitanosti portala srednja.hr. Već drugi mjesec zaredom srušili smo vlastiti rekord u broju jedinstvenih posjeta i prešli pola milijuna posjeta u jednom mjesecu. Naime, u studenom, portal srednja.hr je prema Google Analyticsu posjetilo preko 880.000 jedinstvenih korisnika, odnosno prema istraživanju Gemius Audience preko 533.000 jedinstvenih korisnika.

Bilježimo konstantan rast naše čitanosti, što se slikovito potvrdilo početkom prosinca kada smo srušili nekoliko rekorda odjednom. Rekordan dan portala srednja.hr bio je 2. prosinac kada smo zabilježili 139.000 jedinstvenih posjetitelja prema podacima Gemius Audience.

Također, naš novi projekt kvizovi.srednja.hr iz dana u dan postaje sve veći, a do sad se registriralo preko 9.000 korisnika. Ako još niste, svakako se registrirajte i krenite otkrivati što ne znate!

Pokušajte odgovoriti na jedno pitanje iz našeg sustava!

Iz srednje u mirovinu!

Posebno smo ponosni i naš sestrinski portal mirovina.hr koji postaje sve jasniji digitalni glas umirovljenika! Jednako kao i mi, i mirovina.hr bilježi rekorde čitanosti. U proteklom mjesecu portal je posjetilo preko 230.000 jedinstvenih posjetitelja po istraživanju Gemius Audience. To su velike vijesti za portal koji se u medijskom prostoru nalazi manje od dvije godine!

Pametna kuća grupa po prvi puta se, nakon osam godina djelovanja u medijskom prostoru, pronašla u prvih 10 izdavača u Hrvatskoj. Naime, portal srednja.hr i mirovina.hr, pod jednim izdavačem su ostvarili 690.000 jedinstvenih posjetitelja, prema podacima Gemius Auidence. To nas iznimno veseli, ali i daje vjetar u leđa za nove pobjede!

Zapratite nas na društvenim mrežama:

Instagram srednja_hr

Instagram drzavna.matura

Facebook srednja.hr

Twitter srednja.hr

Kvizovi srednja.hr

Srednja.hr ruši rekord čitanosti drugi mjesec zaredom
Share via
Copy link
Powered by Social Snap