Pretraga

Srednja.hr zapošljava troje novinara na stručno osposobljavanje

A- A+

Kako bi dodatno utvrdili poziciju najozbiljnijeg medija za mlade i obrazovanje, Portal Srednja.hr zapošljava troje novinara na stručno osposobljavanje putem programa za poticanje mladih. Uvjeti natječaja su navedeni ispod, a prijave se šalju do 1.12.2015. u 23:59h. Prijaviti se možete slanjem životopisa i motivacijskog pisma do 300 riječi na e-mail marketing@srednja.hr.

Izdvojeni članak

Srednja.hr slavi četvrti rođendan

Portal se osim news dijela bavi organizacijom velikih projekata od kojih su neki pod pokroviteljstvom vodećih obrazovnih institucija u Hrvatskoj:

  • Ideja godine – business plan contest za srednjoškolce
  • Slagalica- Case study competition za srednjoškolce
  • Educator – pretraga događaja za mlade i obrazovanje
  • ePredstavljanje institucija – online predstavljanje srednjih škola i fakulteta
  • Ocijeni profesora – ocjenjivanje profesora i institucija
  • Kvizovi – Edukativni kvizovi

Zainteresirani smo za novinare i novinarke koji će svojim kreativnim idejama doprinijeti razvoju portalu, ljudima kojima je stalo do mladih u Hrvatskoj i koji imaju želju detaljnije se baviti sustavom obrazovanja u Hrvatskoj, onog školskog i visokog.

Nismo zainteresirani za novinare koji ne znaju imena najvažnijih rektora, koji ne znaju što interesira mlade niti kako im pristupiti. Ne želimo u timu imati ljude kojima je područje obrazovanja i mladih nezanimljivo niti s onima koji nemaju želju ga  obogatiti i poboljšati.

Od budućih kolega očekivat će se praćenje pressica iz ministarstva, rektorata, te ostalih subjekata povezanim s mladima i obrazovanjem. Aktivno promoviranje mladih i obrazovanje kroz različite novinske forme. Reportaže o uspješnim obrazovnim projektima, intervjui s vodećim domaćim stručnjacima i uspješnim mladima. S većim znanjem u oblikovanju različitih novinarskih formi, novinari mogu dobiti veće odgovornosti poput uređivanja vlastitih rubrika. Od svih novinara očekuju se kreativne ideje s kojima bi se kroz novinarstvo mogli promovirati mladi ljudi i obrazovanje u Hrvatskoj.

Stručno osposobljavanje za poziciju novinara

Mjesto rada: Zagreb, Ravnice

Uvjet: Zvanje novinar ili srodno zanimanje poput komunikologa ili medijske kulture, te da je ovo prvo zaposlenje putem ugovora o radu (Inače stručno osposobljavanje neće biti odobreno)

Prijava na marketing@srednja.hr uz naslov maila ‘Prijava za stručno osposobljavanje – Zagreb’

Prednost: Prethodno iskustvo prakse u tiskanom ili online mediju, znanje u Microsoft Office paketu i Photoshopu.

Plaća: 2,400kn uz doprinose i prijevoz. Više na hzz.hr

Srednja.hr zapošljava troje novinara na stručno osposobljavanje
Share via
Copy link
Powered by Social Snap