Pretraga

Srednjoškolca Mislava koji je pisao o Vukovaru Štimac pozvao u posjet

A- A+


Izdvojeni članak

Srednjoškolac napisao pjesmu o Vukovaru na Facebooku Vlade RH

Nakon što je objavio pjesmu o Vukovaru koja je kroz nekoliko dana postala viralna, mladi Osječanin Mislav Kontić pozvan je u Zagreb na druženje s Igorom Štimcem. Iako je Mislav trebao dan provesti sa Štimcem, s njim se više družio Štimčev vozač Stipe. Svejedno, Mislav je sretan što je upoznao ovu nogometnu zvijezdu.

Tinejdžer iz Osijeka, Mislav Kontić je nedavno objavio dirljivu pjesmu o Vukovaru na Facebook zidu Vlade Republike Hrvatske. Tim potezom zaradio je više od 16 tisuća lajkova, a priču o Mislavu i njegovom pjesničkom nadahnuću prenijeli su svi mediji. Kad je to vidio, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac odlučio je pozvati Mislava u goste da mu čestita zbog pjesme.

Umjesto Štimca, više vremena proveo s vozačem Stipom

Pošto Mislav voli nogomet i redovito ga prati, prihvatio je poziv Igora Štimca i došao u Zagreb njemu u posjet. Iako je Štimac bio zauzet pa je Mislav većinu vremena proveo s njegovim vozačem Stipom, ovaj susret je jako razveselio srednjoškolca.

– Štimac mi je rekao da je pjesma koju sam napisao odlična, a i da nema puno mladih koji su kao ja, ispričao nam je Mislav. Dodaje kako je dobio dva dresa, koja je odlučio pokloniti dvojici svoje braće. Iako je prvotni plan bio da proda dresove i od tog novca uglazbi svoju pjesmu, Mislav je odlučio razveseliti braću i sam zaraditi za glazbenu produkciju.

Trenutno jedan studio u Zagrebu radi na uglazbljivanju pjesme o Vukovaru, a za angažman su se Mislavu javili mnogi glazbeni talenti, čak iz Pariza i Argentine.

Srpski mediji ga nazvali mladim ustašom

Upitali smo srednjoškolca je li se išta promijenilo u njegovu životu nakon medijske pozornosti zbog pjesničkog talenta.

– Sad poznajem više ljudi, ali ja sam ostao isti, potvrdio nam je Mislav i dodao kako su ga neki srpski mediji nazvali mladim ustašom, no on se za to ne brine jer ‘iza dobrog konja, prašina se diže’.

Srednjoškolca Mislava koji je pisao o Vukovaru Štimac pozvao u posjet
Share via
Copy link
Powered by Social Snap