Pretraga

Srednjoškolci iz Požege snimili su veoma originalan video u kojem predstavljaju svoju školu

A- A+

Učenici Katoličke gimnazije u Požegi snimaju, rade intervjue i kratke filmove te imaju svoj YouTube kanal: i sve to zahvaljujući novinarskoj TV sekciji. Ovi srednjoškolci snimili su i promotivni video koji na vrlo zanimljiv i zabavan način prikazuje život škole. LipDub pristup i rad učenika nas je oduševio, pa smo ga odlučili podijeliti s vama.

Katolička gimnazija u Požegi 27. travnja održala je Dan otvorenih vrata škole. Za tu priliku, učenici koji djeluju u novinarskoj TV sekciji napravili su video koji su objavili na svom YouTube kanalu.  U njemu su svoju školu predstavili na jedan poseban način: LipDub pristup kombinira ples i pjevanje u ritmu određene pjesme, a snima se bez prekida. Tako su na vrlo originalan način ovi srednjoškolci odlučili pokazati prostore škole i predstaviti se javnosti. U realizaciji filma sudjelovali su gotovo svi učenici i djelatnici Katoličke gimnazije.

Izdvojeni članak

20 najpopularnijih gimnazija u Hrvatskoj koje su ove godine birali učenici

Novinarska TV sekcija u dvije godine izradila je više od 400 video priloga različite tematike na YouTube kanalu, od informativnih reportaža i vijesti do zabavnih intervjua s profesorima, svećenicima i nekim poznatim osobama iz kulturnog i javnog života.

Snimali su i kratke filmove o osnovnim školama iz kojih potječu gimnazijalci, a često prate i kulturna događanja na području grada Požege. Sudjelovali su i na državnoj smotri LiDraNo, a ove godine i na raznim lokalnim natjecanjima i umjetničkim smotrama filmskih i video uradaka. Voditelj ove produktivne sekcije je profesor Marijan Pavelić.

Pogledajte promo video u LipDub stilu:

Share via
Copy link
Powered by Social Snap