Pretraga

Srednjoškolska stipendija za odlazak u SAD ili Veliku Britaniju

A- A+

Mladi ljudi trebaju putovati i stjecati nova iskustva. Baš na tragu te ideje je i novo raspisani natječaj Foruma za slobodu odgoja, koji nudi srednjoškolcima iz Hrvatske priliku da pohađaju srednju školu u stranim zemljama. 

Forum za slobodu odgoja objavio je natječaj za izbor 18. generacije stipendista i stipendistica u sklopu programa razmjene učenika i učenica srednjih škola u Republici Hrvatskoj sa srednjim školama u Sjedinjenim Američkim Državama i Velikoj Britaniji.

Natječaj, koji bi vas mogao odvesti na Zapad na godinu dana otvoren je za učenike koji su ove godine upisali drugi razred srednje škole, te im se otvara mogućnost da treći razred provedu preko Britanskog kanala ili čak Atlantskog oceana. 


Izdvojeni članak

Par savjeta koji vam mogu olakšati put do stipendije kakvu sanjate

Forum za slobodu odgoja ove godine je nastavio suradnju s tri različita davatelja stipendija. ASSIST program nudi mogućnost odlaska u SAD, u jednu od privatnih srednjih škola, koje su dio ASSIST mreže. Davis program je sličan prethodno spomenutom u tome što isto nalazi učenicima školu u SAD-u, no financijske pogodnosti su nešto slabije, te u konačnici HMC program je orijentiran na Veliku Britaniju. 
Sva tri programa nude vrhunske mogućnosti školovanja s obzirom na to da posjeduju mreže najkvalitetnijih srednjih škola u svijetu. Prednost ovih programa je još veća ukoliko razmišljate o studiranju u nekoj stranoj zemlji. 
Važno je napomenuti da svu potrebnu dokumentaciju treba sakupiti do 9.11.2012 godine, tako da se još uvijek stignete prijaviti. Više informacije možete pronaći na ovom linku
Copy link
Powered by Social Snap