Pretraga

Staza kod FER-a izazvala zgražanje: Ovo može postaviti samo netko tko u životu nije vozio bicikl

A- A+

U nepsorednoj blizini zagrebačkog Fakulteta elektrotehnike i računarstva osvanula je nova biciklistička staza. Van konteksta, dosta dobra vijest. No, kada shvatite da je postavljena preko dijela nogostupa na način da se stepenica rubnika uopće ne vidi. Primijetio je to jedan korisnik Twittera.

– Ovakvu biciklističku stazu može postaviti samo netko tko u životu nije vozio bicikl. Jedna traka na cesti, a druga traka se popne i spusti preko pločnika 2 puta na 2 metra udaljenosti. Vozim ovuda svaki dan, nikad nećete vidjeti da ću se vozit kako je označeno jer nema smisla. Da stvar bude gora, vidite ovu lokvu desno? E pa tko god je postavljao traku je očito nije vidio jer je traka vrlo vjerojatno postavljena ovaj tjedan, a skoro svaki dan je padala kiša, napisao je Tonko Bogovac na Twitteru.

Dodatan je i problem što, kako je primijetio isti korisnik, preko cijelog pločnika terasa FER-ovog restorana i kafića Kasandra pa nije jasno kako je uopće zamišljeno da tim putem prolazi biciklisti, a uz njih i pješaci.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap