Pretraga

Stigli su rezultati braniteljskih stipendija za studente i srednjoškolce

A- A+

Objavljeni su rezultati natječaja Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata. Ukupno je odobreno 7 107 stipendija za školsku odnosno akademsku godinu 2013./2014.

Rezultati natječaja Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata napokon su objavljeni. Odlukom Upravnog odbora Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata od 12. lipnja 2014. godine, iz Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata odobreno je 7 107 stipendija za školsku odnosno akademsku godinu 2013./2014., napisali su na internetskim stranicama Ministarstva branitelja.

Izdvojeni članak

Djeci branitelja prekipjelo: Pokrenuli peticiju za isplatu stipendija koje mjesecima kasne

Budući da je ove godine došlo do nesrazmjera broja kandidata koji ispunjavaju uvjete za stipendiju i raspoloživih sredstava Fonda, braniteljske stipendije su odobrene za:

  • učenike koji imaju prosjek ocjena za prethodni razred srednje škole, odnosno osmi razred osnovne škole 3,93 i više, te

  • studente koji imaju prosjek studija u dosadašnjem tijeku studiranja 3,43 i više, odnosno za posljednji razred srednje škole 3,93 i više.

Rezultate natječaja za dodjelu stipendija razvrstane po kategorijama, možete pogledati u dokumentima ispod:

Stigli su rezultati braniteljskih stipendija za studente i srednjoškolce
Share via
Copy link
Powered by Social Snap