Pretraga

Stipendije po vlastitom izboru

A- A+


Izdvojeni članak

Student ste i imate poslovnu ideju – evo vam prilika da je unovčite

EduCentar i portal za mlade tražitelje posla mojprviposao.hr, u suradnji s Institutom za menadžment otvaraju natječaj za osvajanje stipendije po vlastitom izboru, kako bi mladi stekli nova znanja i iskustva te postali konkurentniji na tržištu rada. Uvjet za sudjelovanje je završena bilo koja srednja škola.

EduCentar, mojprviposao.hr i Institut za menadžment otvaraju natječaj za osvajanje stipendije po vlastitom izboru. Cilj je potaknuti mlade da steknu nova znanja i iskustva, te pronađu dobar posao. Kandidirati se možete prijavom na ovaj link, a natječaj traje od 7. do 24. siječnja. Sve što trebate učiniti je odgovoriti na pet pitanja, te poslati životopis i motivacijsko pismo.

U ponudi se nalazi deset obrazovnih programa, sve za vrlo primamljiva zanimanja. To su voditelj marketinga, voditelj prodaje, voditelj kontrolinga, voditelj ljudskih potencijala, voditelj ureda, financijski analitičar, knjigovođa, copywriter te voditelj EU fondova. Uvjet za sudjelovanje u natječaju je završena srednja škola, bez obzira na usmjerenje.

Svi stipendirani programi se sastoje od teorijskog i praktičnog dijela. Polaznici će slušati predavanja uglednih predavača, eksperata i uspješnih poslovnih ljudi, koji će na stvarnim primjerima objašnjavati načine funkcioniranja tržišta. Programi su namijenjeni ljudima koji su svjesni stalnih mijena na poslovnom tržištu te važnosti cjeloživotnog obrazovanja.

Sudionicima programa otvara se mogućnost upisa zanimanja u radnu knjižicu, stjecanje značajnih iskustava i praktičnih znanja, kao i upoznavanje uspješnih hrvatskih poslovnjaka.

Stipendije po vlastitom izboru
Share via
Copy link
Powered by Social Snap