Pretraga

Stiže ‘desetka’: ZET uvodi novu tramvajsku liniju!

A- A+

Uvodi se tramvajska linija broj 10 koja će prometovati na trasi Zapadni kolodvor – Jukićeva – Glavni kolodvor – Zvonimirova – Borongaj između 2. i 10. ožujka. Razlog su radovi na Glavnom kolodvoru i obustava željezničkog prometa na relaciji Zapadni kolodvor – Maksimir. U istom periodu će biti ukinuta tramvajska linija broj 1.

ZET uvodi novu tramvajsku liniju, broj 10 koja će prometovati od 2. do 10. ožujka na relaciji Zapadni kolodvor – Jukićeva – Glavni kolodvor – Zvonimirova – Borongaj. Ova se trasa uvodi samo privremeno jer će u spomenutom razdoblju dio pruge na Glavnom kolodvoru biti renoviran što će uvelike utjecati na gradski prijevoz te će se obustaviti željeznički promet između Zapadnog kolodvora i Maksimira.

Iz ZET-a također javljaju da će linija broj 1 između Borongaja i Zapadnog kolodvora privremeno biti ukinuta.

Osim na liniji 10, prijevozna karta HŽ-a za vlak vrijedit će i na ostalim ZET-ovim tramvajskim linijama te na autobusnim linijama iz Sesveta, Odre i Klare. Uvjet je da je na prijevoznoj karti za vlak kao dolazni ili odlazni kolodvor naveden Zagreb Glavni kolodvor ili ako se na HŽ karti Zagreb Glavni kolodvor nalazi između polaznoga i odredišnoga kolodvora.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap