Pretraga

Što muškarci najčešće lažu na prvom spoju

A- A+

Svi mi izgovorimo pokoju laž na prvom spoju. Najčešći je razlog taj što se želimo predstaviti u najboljem svjetlu i zadiviti osobu s kojom smo se sastali. Ono oko čega muškarci lažu najčešće ima skriveno značenje. Pogledajte kojim neistinitim izjavama šarmiraju ili odbijaju djevojke.

‘Nikad nisam upoznao djevojku kao što si ti’ je vjerojatno najčešća laž koja izađe iz muških usta. Ove stvari im nećemo uzet za zlo jer i žene imaju par sitnica oko kojih lažu na prvom spoju.

Sad možete provjeriti zašto vas neka osoba nije nazvala kako je obećala ili kako se vi možete izvući iz situacije kad shvatite da osoba koja sjedi preko puta nije za vas.

francocignelli.com

Izdvojeni članak

Izazov: Kako zbariti u klubu i preživjeti prvi spoj

Do sad nisam imao ozbljnu vezu

Tipična taktka kako bi zadobio vašu punu pozornost i natjerao vas da se više potrudite oko njega. Možda laže jer vam se na taj način prezentira kao odlična prilika za osvajanje, a možda stvarno želi samo zabavu. 

Postoji  i mogućnost kako je nesiguran i ne želi se vezati iz straha.

Nikad nisam upoznao djevojku kao što si ti

Svi znaju kako ovom rečenicom ne mogu pogriješiti. Koja djevojka, i ako ne povjeruje u njegovu izjavu, ne bi pada na ovaj kompliment. Volimo da nam se laska, to i dobijemo pa se ne možemo buniti što smo možda deseta cura kojoj je to rekao.

Još uvijek nisam spreman za ozbiljnu vezu

Idealna rečenica kojom se odmah na početku ograđuje kako ne biste pomislili da je u vama problem. Očito mu se niste svidjeli na prvi pogled i želi vam to dati do znanja na što bezbolniji način.

Izdvojeni članak

Što nikako ne biste smjeli raditi u vezi

Nisam osoba za jednu noć

Logično. Kako biste reagirali da vam kaže nešto kao ‘ja sam samo za jednu noć, ne tražim ništa ozbiljno i meni je to super.’ Vjerojatno ste iste sekunde svjesni kako vam laže, ali ga potpuno razumijete pa ne zamjerate.

Nikad ne bih prevaro djevojku

Zar stvarno očekujete suprotnu izjavu? Naravno da nitko od njih nikada ne vara svoje dejvojke, isto kao što ni cure nikada ne varaju dečke. To su bezazlene laži kojih smo svi svjesni jer znamo da drugačije ne ide.

Nazvat ću te sutra

‘Da, da sigurno se sutra čujemo. Nazvat ću ja tebe.’ Prošlo sutra, prekosutra i još nekoliko dana, a on ne zove. Zašto? Pa zato što je za muškarce ovo tipična rečenica koja u prijevodu znači ‘nikad se više nećemo ni čuti ni vidjeti’.

Ako vas žee ponovno vidjeti onda ni ne spominju javljanje, pa vam u vrlo kratkom roku pošalju poruku koja vas iznenadi i raznježi.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap