Pretraga

Što napraviti kad prijatelji ne vole vaše partnere

A- A+

Ponekad se zna dogoditi da vaš izabranik ili izabranica ne budu prihvaćeni od strane najboljih vam prijatelja. To i ne predstavlja veliki problem dok se ne radi o ozbiljnoj vezi, no kasnije se osjećate kao između dvije vatre. Koliko god se trudili popraviti njihove dojmove, u jednom trenutku shvatite kako nema šanse da će im ikada biti drago društvo. Stoga se vrlo lako možete naći u situaciji da morate birati između jedne ili druge strane. Da ne bi došlo do tog prisilnog izbora, evo nekoliko savjeta koji bi vam mogli pomoći.

Što biste napravili da morate birati između osobe u koju ste zaljubljeni ili svojih najboljih prijatelja? Vjerojatno nikad niste razmišljali u tom smjeru, osim ako se stvarno niste našli u takvoj situaciji. Kad jednostavno shvatite kako vašem društvu izabranik ili izabranica nisu dragi i da to nikad neće postati, pokušavate uskladiti obje strane da ne izgubite ni jednu od njih. U nastavu pogledajte nekoliko savjeta koji će vam pomoći riješti tu neugodnu situaciju.

Izdvojeni članak

Ovako ćete impresionirati partnerove roditelje

Otkrijte razlog

Prvo i osnovno što morate napraviti je to da pokušate shvatiti koji su točno razlozi zašto je onaj u koga ste zaljubljeni neprihvaćen u vašem društvu. Tek kad dođete do tog podatka, znat ćete na koji način trebate reagirati. Ako se radi o običnoj nesimpatičnosti i sličnim sitnicama, uz malo truda problem može biti riješen.

Tada jednostavno ne forsirajte međusobno druženje, osim u neizbježnim situacijama, kada se vjerojatno i jedna i druga strana mogu praviti da je sve u najboljem redu.

Moguća isprika i pomirenje

Ako je, pak, riječ o nekom ozbiljnijem problemu, primjerice da su vaši partneri nekome u društvu učinili nešto nažao, onda nije pametno tražiti da se taj problem samo zanemari. U tom slučaju biste trebali razgovarati s partnerima kako bi vam dali objašnjenje svog poteza i pokušali dokučiti mogu li se iskreno ispričati i pomiriti s vašim prijateljima. No, ako se ipak radi o nečemu preko čega se ne može prijeći, onda razmislite je li to uopće prava osoba za vas.

Izdvojeni članak

Vječni prijatelji: Realnost ili bajka

Raspodjela vremena

Treća opcija koja će vam možda najlakše pasti je da sve planove dogovarate odvojeno. Pri tome morate paziti na to da ne zanemarujete ni društvo ni partnere. Ako smatrate kako ste sposobni održavati ta dva odnosa podjednako i odvojeno, onda ne biste trebali imati većih problema.

Sučeljavanje i otvorena rasprava

Uvijek postoje oni koji se ne mogu pomiriti s činjenicom da svoje izabranike ne mogu dovesti među društvo pa postoji opcija i za takve. Suočite ih i neka iskreno i otvoreno kažu što jednima kod drugih smeta. Ako nisu zlopamtila i ako im je stalo do vas, potrudit će se popraviti i međusobno se podnositi kako bi vas usrećili.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap