Što se događa? Tijekom zadnjih sedam dana u Hrvatskoj nestalo devetero maloljetnika

Tijekom proteklih sedam dana u Hrvatskoj je nestalo čak devet osoba mlađih od 18 godina. Ako ste ih vidjeli ili imate bilo kakvu informaciju, koja bi mogla pomoći u potrazi, javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali.hr.

Claudia Grdur (13)

Nestala je prije dva dana u Karlovcu kada se u nepoznatom pravcu uputila s mjesta boravišta, koje se nalazi u Baniji. Ima smeđe oči i smeđu kosu, srednje je tjelesne građe i visine 160 centimetara.

 

 

Monika Horvat (14)

S adrese Nedelišće, Trnovec 105, prije dva dana se udaljila u nepoznato i od tada se vodi kao nestala.

Roko Jokoš (16)

Roko se 15. srpnja udaljio u nepoznato s adrese Vinkovačka cesta 61 u Osijeku. Visok je 180 centimetara, ima crnu gustu kosu, smeđe oči te slabiju tjelesnu građu.

Šakira Zahirović (16)

Prije tri dana se udaljila s adrese na zagrebačkom Tuškancu i od tada joj se gubi trag. Ima crnu kosu, smeđe oči i jače je tjelesne građe. U trenutku nestanka, bila je odjevena u crnu majicu i crne tajice.

Andrea Kušenić (17)

Prije pet dana Andrea se nije vratila na mjesto boravišta, koje se nalazi u Vinkovačkoj cesti 61 u Osijeku. Visoka je 170 centimetara, ima crnu kosu, plave oči te je jače tjelesne građe.

_____________________________________________________________________

Viktorijo Grublješić (15)

Udaljio se 16. srpnja u nepoznatom smjeru s mjesta prebivališta u ulici Ivana Žorža 42 u Rijeci. Visok je 178, ima crnu,ravnu kosu i kestenjaste, male oči. Slabije je tjelesne građe, a osobit znak na njemu je tetovaža na lijevoj podlaktici na kojoj piše Laura. U trenutku nestanka bio je odjeven u svjetloplave traperice do koljena, crnu majicu i tenisice.

Manuela Horvat (13) 

S adrese Vinkovačka cesta 61 u Osijeku, osoba se samovoljno udaljila prije pet dana. U trenutku nestanka Manuela je bila odjevena u bijelu majicu i roza tajice. Visoka je 155 centimetara ima crnu kosu i crne oči te je srednje tjelesne građe.

 

Goran Kovač (15) 

Baš poput Manuele i Goran se samovoljno s iste adrese udaljio u nepoznatom smjeru prije pet dana. Visok je 165 centimetara ima smeđu kosu i zelene oči te je srednje tjelesne građe.

Odgovori