Što se to događa? U blagdanskom tjednu u Hrvatskoj je nestalo čak 11 maloljetnika!

U posljednjih sedam blagdanskih dana, u Hrvatskoj je nestalo čak 12 mladih osoba, od čega je samo jedna osoba punoljetna. Ako ste ih vidjeli ili raspolažete bilo kakvom informacijom koja bi mogla biti korisna u potrazi, javite se u najbližu policijsku postaju ili na www.nestali.hr.

Roko Jokoš (15)

Roko je visok 180 cm, ima crnu gustu kosu i smeđe oči te je slabije tjelesne građe. Nestao je tijekom proteklog tjedna u Osijeku, udaljivši se u nepoznato.

_______________________________________________________

 

Aleksandra Ignjac (17)

Visoka je 170 cm, ima crnu kosu, kestenjaste oči i srednje je tjelesne građe. Nestala je 23. prosinca udaljivši se s adrese u Zagrebu (Svetog Mateja). U trenutku nestanka bila je odjevena u zelenu jaknu, crnu vestu i tamne hlače.

______________________________________________________

Samanta Grgić (16)

Samanta je nestala na Božić, udaljivši se u nepoznatom smjeru s adrese boravišta u Rijeci u Vukovarskoj ulici.

______________________________________________________

Anita Ivanišević (17)

Nestala je na Štefanje, 26. prosinca, udaljivši se u nepoznatom smjeru s adrese u Markovcu Našičkom. Anita je visoka 160 cm, ima tamnoplavu kosu, plave oči i srednje je tjelesne građe.

____________________________________________________

Andrea Kušenić (16)

Visoka je 167 cm, ima crnu kosu i plave oči te je srednje tjelesne građe, a nestala je 26. prosinca s adrese u Osijeku, udaljivši se u nepoznatom smjeru.

_____________________________________________________

Emina Rizvani (14)

Visoka je 175 cm, ima ravnu riđu kosu, velike kestenjaste oči, ovalno lice, ravan nos te je srednje tjelesne građe. Nestala je na Božić udaljivši se s adrese u Vukovarskoj ulici u Rijeci.

_____________________________________________________

Marija Šakić (16)

Marija je nestala 26. prosinca, udaljivši se s adrese u Osijeku. Visoka je 170 cm, ima smeđu kosu i oči iste boje, slabije je tjelesne građe, a iznad gležnja desne noge ima tetovažu oznake za beskonačno.

_____________________________________________________

Kristina Šepac (17)

Visoka je 165 cm, ima smeđe velike oči, a kosa joj je obojana u tamno crvenu boju. Srednje je tjelesne građe, a na desnoj nozi ima tetovažu u obliku ruže. Nestala je na Božić, udaljivši se s adrese u Karlovcu, Banija.

_____________________________________________________

Ruža Velić (15)

Visoka je 165 cm, ima plavu kosu, mali nos, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Nestala je u Topuskom.

______________________________________________________

Alen Velić (14)

Dječak je visok 160 cm, nestao je 27. prosinca, a u tom je trenutku bio odjeven u tamno plavu jaknu i vojničke čizme. Nestao je udaljivši se s adrese Lug samoborski, kneza Zdeslava.

______________________________________________________

Hana Šušnjara (16)

Visoka je 167 cm, ima crnu ravnu kosu, plave oči, slabije je tjelesne građe te ima tetovažu škorpiona na lijevoj šaci. Nestala je na Božić udaljivši se s adrese u Splitu, a u trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu s kapuljačom, jeans hlače, crvene tenisice i ima crni ruksak.

_________________________________________________________

Natali Nikšić (18)

Visoka je 170 cm, ima ravnu, kestenjastu kosu i oči iste boje. Ovalnog je lica, a od posebnih značajki ima manji, ravan nos i uši srednje veličine. Srednje je tjelesne građe. Djevojka se s mjesta boravišta u Rijeci udaljila u nepoznatom smjeru na sam Božić, 25. prosinca.

Odgovori