Pretraga

Strava u Malom Lošinju: Policija sumnja na ubojstvo tinejdžerice

A- A+

U Malom Lošinju jutros je pronađeno tijelo 16-godišnje tinejdžerice. Policija sumnja da se radi o ubojstvu. Istraga je u tijeku. Iz policije su za Index potvrdili da je uhićen muškarac.

Ivan Klindić www.ivanklindic.info

Zbog sumnje na ubojstvo tinejdžerice, na Lošinju je uhićen muškarac, potvrdili su za Index iz Policijske uprave primorsko-goranske.

U Malom Lošinju jutros je pronađeno tijelo 16-godišnje djevojke. Očevid će, kažu iz policije, početi oko 11 sati. Na terenu je i županijska državna odvjetnica. Više informacija o ovom tragičkom događaju zasad nije poznato.

Iz Srednje škole Ambroza Haračića potvrdili su za N1 da je ubijena djevojka njihova učenica.

– Situacija u školi je jako tužna, svi su naša djeca, rekli su im u tajništvu škole.

Nadopuna teksta, 11:30 sati

Ministarstvo znanosti i obrazovanja najavilo nam je da će hitno organizirati dolazak kriznog tima.

– Zbog osjetljivosti teme, s obzirom da je istraga još u tijeku, ne možemo davati više informacija, kažu iz Ministarstva.

Nadopuna teksta, 12:45 sati

Policija je objavila nove detalje stravičnog događaja.

– U jutarnjim satima policija je zaprimila dojavu o ozlijeđenoj ženskoj osobi mlađe životne dobi u Malom Lošinju. Djelatnici Hitne medicinske pomoći Mali Lošinj ozlijeđenoj su pružili potrebnu medicinsku pomoć, ali je nažalost preminula, objavili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Kažu kako na mjestu događaja policijski službenici provode očevid, kojim rukovodi zamjenica županijske državne odvjetnice Županijskog državnog odvjetništva  u Rijeci.

– Prema dosadašnjim saznanjima riječ je o nasilnoj smrti, a nedugo nakon dojave policija je u službene prostorije privela mušku osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem. Nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve relevantne činjenice i okolnosti smrti djevojke, kažu iz policije.

Strava u Malom Lošinju: Policija sumnja na ubojstvo tinejdžerice
Share via
Copy link
Powered by Social Snap