Pretraga

Strava u Dubrovniku: 22-godišnjak gurnuo 26-godišnjaka sa zidina, dobio je ozljede opasne po život

A- A+

U nedjelju u ranim jutarnjim satima, 22-godišnjak se posvađao s 26-godišnjakom te ga je gurnuo sa zida u dubrovačkom parku Pile. Unesrećeni je mladić pao s visine od 4,5 metra te je završio u bolnici s ozljedama opasnim po život.

Foto: Unsplash

Stravičan slučaj stiže iz Dubrovnika. Naime, 22-godišnjak se u nedjelju oko 4 sata ujutro posvađao s 26-godišnjakom te ga je u naletu bijesa gurnuo sa zida u dubrovačkom parku Pile.

Unesrećeni je mladić pao s visine od 4,5 metra te je završio u bolnici s ozljedama opasnim po život, a kako javlja Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku, 22-godišnjaka se sumnjiči za pokušaj ubojstva.

– Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku je, nakon ispitivanja, predložilo sucu istrage Županijskog suda u Dubrovniku određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika na temelju članka 123. stavak 2. i 3. Zakona o kaznenom postupku, što je sudac istrage prihvatio i osumnjičeniku odredio istražni zatvor, napominju iz DORH-a.

Ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik, Marijo Bekić, potvrdio je za DuList da se unesrećeni mladić uspješno oporavlja te da je stabilno. Tijekom dana bi trebao biti prebačen iz jedinice intezivnog liječenja na odjel.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap