Pretraga

Strava u susjednoj državi: Otac ubio dvije kćeri, mlađa je tek krenula u srednju školu

A- A+

Zdravko Goranović iz Sombora u Srbiji ubio je svoju suprugu, svoje dvije kćeri i na kraju zapalio njihovu kuću te je presudio i sebi. Starija kćer je imala 19 godina, a mlađa je imala 15 godina i tek bila završila osnovnu školu.

Ilustracija: Pixabay

Srbija je od jučer zavijena u crno nakon stravičnog događaja u mjestu Sombor. Naime, Zdravko Goranović ubio je suprugu te dvije kćeri, javlja Nova.rs. Nakon tog mučnog zločina, zapalio je njihovu obiteljsku kuću pa je na kraju presudio sam sebi.

Najmlađa kćer imala je samo 15 godina

Najstarija kćer, Anastasija Goranović imala je 19 godina. Njena mlađa sestra tek je bila završila osnovnu školu i s 15 godina pohađala je prvi razred srednje škole. Susjedi tvrde da je Zdravko radio kao policajac, ali i da je sam često bio u zatvoru.

– Poznajem ih, on je bio veoma problematičan, a žena i djeca nisu. Radio je ranije u policiji, poslije toga je više vremena proveo po zatvorima, rekla je jedna od susjeda za Nova.rs.

Izdvojeni članak

Pucnjava na ruskom sveučilištu, student ubio najmanje osmero ljudi: Otkazana nastava u dijelu države

‘Katastrofa kakva se ne pamti’

Navodno je Zdravko nedavno bio izašao iz zatvora, a prema srpskim medijima ubojica je imao i sina koji je preživio te je on bio taj koji je nazvao vatrogasce zbog požara. Cijelo susjedstvo je u šoku.

– On je 24. prosinca izašao sa robije. Navodno, robijao je zbog nasilja u obitelji, a imao je i zabranu prilaska. Mi smo se nadali da se bar jedna kćerka izvukla, ali na kraju je pronađeno i njeno tijelo. Katastrofa kakva se ne pamti, ispričali su susjedi za Radio Sarajevo.

Strava u susjednoj državi: Otac ubio dvije kćeri, mlađa je tek krenula u srednju školu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap