Pretraga

Stravičan napad u školi: Učenik pretukao asistenticu jer mu je oduzela mini igraću konzolu

A- A+

Zadnjih dana internetom se širi stravičan video u kojem je 17-godišnji učenik pretukao zaposlenicu škole jer mu je uzela mini igraću konzolu. Učenik je priveden i optužen za kazneno djelo, a izjavio je kako bi asistenticu pretukao i svaki drugi put ako bi mu oduzela igru.

napad na floridi youtube

Napad učenika na zaposlenicu škole | foto: screenshot YouTube

Srednjoškolac na Floridi napao je zaposlenicu srednje škole Matanzas u Palm Coastu nakon što mu je ona oduzela Nintendo Switch igraću konzulu, prenosi CNN. Učenik je asistenticu nekoliko puta udario rukama i nogama, ona je pala na pod i izgubila svijest, a zatim su u pomoć uskočili ostali učenici i zaposlenici škole. Napad je trajao 25 sekundi.

Škola zbog privatnosti ne želi komentirati zdravstveno stanje napadnute djelatnice, a učenik je priveden i optužen za kazneno djelo s tjelesnim ozljedama. U izvještaju policije stoji kako je učenik izjavio da je bio uznemiren jer mu je asistentica oduzela igraću konzulu te da bi ju pretukao i svaki drugi put kada bi mu oduzela igru.

Izdvojeni članak
seksualno uznemiravanje

Država ima plan suzbiti seksualno nasilje na fakultetu do 2027.: Neki od vas će dobiti nove kolegije

Također, izvještaj opisuje kako je učenik visok 198 centimetara i ima 120 kila. Ravnateljica škole u kojoj se dogodio incident, prenosi CNN, kazala je kako je važno stvoriti sigurno okruženje za učenike te da nasilje nije primjerena reakcija.

– Postupci ovog učenika apsolutno su užasni i potpuno nepotrebni. Nadamo se da će se žrtva uspjeti oporaviti, psihički i fizički, od ovog incidenta. Naše škole trebaju biti sigurno mjesto – i za zaposlenike i za učenike, kazao je šerif Rick Staly, piše CNN.

napad na floridi youtube
Share via
Copy link
Powered by Social Snap